2777
2789
عنوان

شش ماه از خیانت شوهرم میگذره اما

| مشاهده متن کامل بحث + 11713 بازدید | 168 پست
خب چیکارکنممنم دلداری الکی بدم ک سرشو مثل کبک بکنه زیر برفواقعیت همینه

نه واقعیت این نیست معلومه شوهرش دوسش داره که انقدر قسم و آیه خورده نگهش داره ، بعد هم با سه تا بچم میشه زیبا و خوش هیکل بود فقط کافیه بچه ها که از آب و گل درومدن ورزش کنه و به خودش برسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه!!؟؟ میرید فضولی!؟ زندگی خوب از نظر شما اینه که خودتو بزنی به اون راه!؟

شما که الان خودتو به اون راه نزدی

خوبه؟ 

آرامش داری؟ 

همه چی رواله؟ 

خب اگر اینجوریه که خوشبحالتون، عشقتون پایدار

افراط نکنیم. 

من ناظر به پیام شما نوشتم که گفتی خیلی خوب شده بود. توجه بهم می‌کرد. واقعا خوب بود و... 

خب من سوالم اینه تا قبل از اینکه دوباره پیامشو ببینی بعد که نبود خوب بود شماهم آرامش داشتی تا دوباره کنجکاوی کردی..

بله زمانیکه یکدفعه مرد خوب زندگی تبدیل به مرد بد بشه. 

ابراز و احساساتش کم بشه. آدم هرکاری میکنه که آقا این چرا اینجوری شدو... وقتی هم بفهمه پای یکی دیگه وسط باشه خب اینجا دیگه نمیشه کوتاه اومد چون مرد بد زندگی (خوب سابق) انگاری تصمیمش گرفته که باکی باشه. 

ولی برای شما خیلی فرق میکنه

بنظرم. 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
قربون اشکات عزیزم... 🥺میدونی.. این ماجرا بلایی سرم اورد.. جوری منو نابود کرد.. جوری تا مغز استخونم ...

عزیزدلم هرکی خیانت دیده با تمام وجودش درکت میکنه .متاسفانه زخم خیانت هیچوقت التیام پیدا نمیکنه .خدا به دلت آرامش بده 

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
بدن خودشه دوست داشته

این دلیل نمیشه که بره با مرد متاهل و زندگی یه خانواده رو بهم بزنه به قول خودت بدن خودشه هرکاری میخواد باهاش بکنه با هر بی سر و پایی میخواد باشه ولی نمیتونه با یه متاهل باشه که خودش متعلق به یکی دیگس

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اره شوهرم مث همه ادما اخلاق بد خیلی داره.. اما بازم به نسبت خیلی مردای دیگه نگاه میکنم حداقل وجدان و ...

عزیزم اگه کاری کردی به نتیجه ای رسیدی که حالت بهتر شد لطفا به من بگو .. من که دیگه هم جسمی هم روانی دارم تموم میشم .. گذشته اما فکرش و احتمال این که مجدد تکرار بشه حالا با هر کسی بد جور داره نابودم میکنه .. 

شما که الان خودتو به اون راه نزدیخوبه؟ آرامش داری؟ همه چی رواله؟ خب اگر اینجوریه که خوشبحالتون، عشقت ...

شما حاضری بشینی و اجازه بدی رابطه شوهرت با یه زن دیگه هی بیشتر و بیشتر بشه.. 

و خودتوبه اون راه بزنیو به روش نیاری! 

درصورتی که حست میگه یچیزی هست؟ 

حاضری شوهرت زن دوم داشته باشی درصورتیکه به توهم توجه و محبت کنه و کم نذاره؟ 

دلت راضی میشه؟ 

من شاید اذیت بشم.. شاید حتی نتونم هیچوقت باوجود خیانت جدا بشم

اما دست خودم نیست نمیتونم وقتی متوجه چیزی شدم خودمو به ندونستن بزنم

حس میکنم باعث پیشرفت رابطه ش میشم وقتی خیلی دیگه راحتش بذارم 

عزیزم اگه کاری کردی به نتیجه ای رسیدی که حالت بهتر شد لطفا به من بگو .. من که دیگه هم جسمی هم روانی ...

من هنوز حالم رو براه نیست.. 

اما سعی میکنم دردمو پیش خدا ببرم.. از خدا میخوام که دلمو آروم کنه.. زندگیمو روال کنه.. از هم نپاشه.. 

اما اگه شرایطم جور دیکه بود بچه کوچیک نداشتم سعی میکردم برم باشگاه برم کلاس رقص به خودم برسم.. برم یه چیزی اموزش ببینم 

.. 

سرگرم بشی حواست پرت میشه.. ادم حس باارزش بودن و مفید بودن میکنه فکنم... 🥲

بدن خودشه دوست داشته

این حرفای جدیدتون برای حمایت از حقوق زنانه؟😂

جمع کنید بابا با چرت و پرتاتون آبروی هر چی زنه رو بردید . 

طرف خرابه وارد رابطه با مرد متاهل میشه بعد میگن بدن خودشه ببخشید ولی من ر... تو اون بدن😂

این حرفای جدیدتون برای حمایت از حقوق زنانه؟😂جمع کنید بابا با چرت و پرتاتون آبروی هر چی زنه رو بردید ...

آآره دقیقا... 

بدن خودته هر گناه و کثافتکاری میخای بکنی به خودت مربوطه.. اما تا وقتیکه با یه مرد مجرد وارد رابطه بشی.. 

باکسی که تنهاست و پارتنری نداره.. 

من هنوز حالم رو براه نیست.. اما سعی میکنم دردمو پیش خدا ببرم.. از خدا میخوام که دلمو آروم کنه.. زندگ ...

خوب کاری میکنی عزیزم

ولی اگه شوهرت کج میره خدا لعنتش کنه، خدا به راه راست هدایتش کنه، اگه هدایت نمیشه به بدترین نحو چوبشو بخوره