2777
2789

دوست ندارم اینطوری باشم 

دوست دارم وقتی یکی منو میبینه بفهمه من یه آدم ساکت و مهربونم نیستم . و از این دختر های پرو و زبون دار هستم 

ولی حرفم هم نزنم قیافم داد میزنه 🙄

چکار کنم 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

ببین منم اینجوریم باید خودتو بپذیری مگه ساکت و مهربون بودن چشه؟

حساب نمی‌برن بقیه 

فکر میکنن خل و ساده هستی 

حقتو ممکنه بخورن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای برخلاف منی همه منو میبینن میگن خیلی مغرور و پرویی البته زبون زیاد میریزم

ولی وقتی باهاشون صحبت میکنم و. آشنا میشن خودشون بهم میگن خیلی مهربونی 😁

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
وای برخلاف منی همه منو میبینن میگن خیلی مغرور و پرویی البته زبون زیاد میریزمولی وقتی باهاشون صحبت می ...

من زبون دارم ولی نه در اون حد که طرف رو قورت بدم 😂

حساب نمی‌برن بقیه فکر میکنن خل و ساده هستی حقتو ممکنه بخورن

اره درکت میکنم

من خیلی توخوابگاه ازم سوء استفاده شد و اذیت شدم 

ولی من آدمای مهربون رو خیلی بیشتر از سلیطه ها دوست دارم

من زبون دارم ولی نه در اون حد که طرف رو قورت بدم 😂

منظورم منو اشتباه نگیر

منم طرفو قورت نمیدم همیشه مودبانه و به اندازه صحبت میکنم

ولی از اون دختراییم که عاشقه بحثه😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

والله منم مثل خودتم.

فقط اینو می دونم که بدترین چیز اینه که خودت نباشی.

پررو بودن رو نمی دونم ولی باید رو مهارت های ارتباطی و فن بیانت کار کنی. خیلی تو جمع دوستات و خانواده باشی. سعی کنی تو جمع بیشتر از قبل صحبت کنی. 

کمتر تنها باشی بیشتر سعی کنی تو جمع باشی. اظهار نظر کنی حرفتو بزنی اصلا هم عکس العمل بقیه برات مهم نباشه.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

منظورم منو اشتباه نگیرمنم طرفو قورت نمیدم همیشه مودبانه و به اندازه صحبت میکنمولی از اون دختراییم که ...

من دوست دارم خیلی زبون دار باشم 

والله منم مثل خودتم.فقط اینو می دونم که بدترین چیز اینه که خودت نباشی.پررو بودن رو نمی دونم ولی باید ...

ضربه نخوردی از مهربونیت ؟

حساب نمی‌برن بقیه فکر میکنن خل و ساده هستی حقتو ممکنه بخورن

موافقم. تنها راهش اینه حرفتو بزنی. نظرتو بگی. نه گفتن را خیلی تمرین کن. بازم به نظرم تنها راهش اینه بیشتر تو جمع و دورهمی و مهمونی باشیم. هیچ راه دیگه ایی نداریم.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات...