2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا جدا شدی ک میخوای برگردی دوباره

ما هم مشکلای ریز و درشت داشتیم

از نظر مالی کاملا به پدرش وابسته بود،پدرش خیلی تو زندگیمون دخالت میکرد،منم بارداری خیلی بدی داشتم بعدش از نظر روحی خیلی خوب نبودم،بعد بارداری یکم اختلاف پیش اومد پدر من از اول با ازدواجمون مخالف بود تحریکم که الان جداشم بهتره و.... 7لاصه لج و لج بازی اون گفت طلاق نمیده منم گفتم هرجور شده جدا میشم ،اخر هم توافقی جدا شدیم

کاربری قبلیمarezoooo80

ما هم مشکلای ریز و درشت داشتیماز نظر مالی کاملا به پدرش وابسته بود،پدرش خیلی تو زندگیمون دخالت میکرد ...

خب پس برنگرد چرا میخوای دوباره برگردی 

همسر سابق منم وابسته پدرش بود و گوش به فرمان ننه باباش

خب پس برنگرد چرا میخوای دوباره برگردی همسر سابق منم وابسته پدرش بود و گوش به فرمان ننه باباش

سر کار میره چندوقته

والا اول خودمم میگفتم اماکن نداره برگردم انقدر رفت و اومدنرم شدم

البته مسبت بهش بی حس هم نیستما 

پسرمم خیلی وابستشه

کاربری قبلیمarezoooo80

فتوا‌ها متفاوته ولی با اینحال‌بنظرم دفترخونه‌ها قبول نمیکننالبته خود من بعلتی این رو که باید اجازه‌ی ...

فردی که یکبار ازدواج کرده برای ازدواج دوم نیاز به اجازه ولی نداره