2777
2789
مشکل اصلی پدرشوهرته. به نظرت راضی میشه شما دوباره با هم ازدواج کنید؟

بله اون چندوقت پیش به خانواده اش گفته بود که میخواد برگردیم 

بیشتر اون با پد رمن مشکل دارن تا من با پدر اون 

کاربری قبلیمarezoooo80

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ای که توش زندگی میکردیم؟پدرشکلا همه چی به اسم باباشهالبته تک بچه است

ببین هنوز هیچی عوض نشده وابستگی قبلی از بین نرفته دوباره برمیگردی به خونه پدر شوهرت اونم کارای قبل رو تکرار میکنه. شغل شوهرتم وابسته به پدر شوهرته چون پیش دوست پدرشوهرت کار میکنه فقط کافیه بفهمه آدم حسابش نکردین و بدون اطلاعش دوباره عقد کردین به دوستش میگه دلم نمیخواد پسرم دیگه پیش شما کار کنه. پس بیشتر دقت کن و بدون اطلاع خانواده ها عقد نکن که گیر میوفتی

ببین هنوز هیچی عوض نشده وابستگی قبلی از بین نرفته دوباره برمیگردی به خونه پدر شوهرت اونم کارای قبل ر ...

اخه اگه به خانواده ام بگم دیگه راه برگشتی ندارم

کاربری قبلیمarezoooo80

فردی که یکبار ازدواج کرده برای ازدواج دوم نیاز به اجازه ولی نداره

اینو که میدونم، ولی صحبت از دختر بود با معنای خاص

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اخه اگه به خانواده ام بگم دیگه راه برگشتی ندارم

کامل خوندم تا نظر بدم 

به عنوان تجربه 

تا وقتی تو یک خونه هستید دخالت و تسلط این پدر هست حتی اگر همسرت درآمد مستقل داشته باشه 

یا شرط ضمن عقد کن خونه جدا یا بمون خونه پدرت و کار رو بدتر نکن

کامل خوندم تا نظر بدم به عنوان تجربه تا وقتی تو یک خونه هستید دخالت و تسلط این پدر هست حتی اگر همسرت ...

میگه خونه رو جدا نمیکنه،تک فرزنده میگه نمیتونه پدر مادرشو تنها بذاره چون تو تهران هم خیلی اشنا ندارن دو سه تا کلا 

کاربری قبلیمarezoooo80

انن اصرار داره که عقد کنیم من برگردم خونه سابقمون که طبقه بالای پدرش ایناست اما من فعلا نمیخوام خانو ...

عقد کنی😑😑😑مگه مغز خر خوردی دختر واااا

ببخشیدا اما خیلی ساده لوح هستین 

مردم با دوست پسرشون بدون عقد هزارتا کار میکنن بعد شما میگی نه صیغه نمیخوام فقط عقد همین اول کاری 

باز همون اش و همون کاسه خب یکباره جدا نمیشدی دیگه

بچه اتو بذار پیش پدر و مادرت برو سرکار 

عقد کنی😑😑😑مگه مغز خر خوردی دختر وااااببخشیدا اما خیلی ساده لوح هستین مردم با دوست پسرشون بدون عقد ...

مشکل مالب ندارم عزیزم

شما که از کل زندگی من خبر نداری 

کاربری قبلیمarezoooo80

میگه خونه رو جدا نمیکنه،تک فرزنده میگه نمیتونه پدر مادرشو تنها بذاره چون تو تهران هم خیلی اشنا ندارن ...

می‌تونه ی واحد در نزدیکی اونا برات تهیه کنه 

اما تو ی ساختمون رو اصلا پیشنهاد نمی کنم 

می‌تونه ی واحد در نزدیکی اونا برات تهیه کنه اما تو ی ساختمون رو اصلا پیشنهاد نمی کنم

ادا داره خیلی

از ایناست که میگه خونه اجاره ای نمیشینه

کاربری قبلیمarezoooo80