2777
2789
عنوان

آیا با همچین فردی می مونید یا نه🙂🌹❤️ راستش رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همیشه به حرفش گوش کنین و مطیعش باشین

این جمله بالا که گفتی اونقدر عیب بزرگی هست که همه چیز رو از بین می بره. چنین فردی رابطه ی انسانی با کسی نمی خواد. اصلا عشق نمی فهمه که اطاعت می خواد. و حتما حتما رابطه با این آدم از هر جا که شروع بشه به نفرت بدی ختم می شه. این رابطه ی یک ارباب با برده اش هست. 

یه پیشنهاد دوستانه😊 

شما هیچوقت نمیتونید کسی رو پیدا کنید که تاما چیزی باشه که میخوای اخلاقای بدشم در کنار اخلاقای خوبش بهتره بپذیری

میتونید حرفاتونو طوری بهش بگید که خودش داره تصمیم میگیره و خودشه که اون رفتار رو انجام میده 

سعی کنید باهاش همدلی کنید

البته من و دوستان دیگه نمیدونیم همه ماجرا چیه  پس بازم در نهایت رفتارها و برخود های دیگه ایشوند در نظر بگبرید 

امیدوارم بتونید تصمیم درست رو بگیرید🤗😊 

همیشه به حرفش گوش کنین و مطیعش باشیناین جمله بالا که گفتی اونقدر عیب بزرگی هست که همه چیز رو از بین ...

همیشه میگم:

رابطه ای که آجرهای دیوارش لقه رو بزن خراب کن.
یه هفته،یه ماه یا اصن یه سال غصه‌اش رو بخوری بهتره تا اینکه هرروز استرس فرو ریختنش رو داشته باشی!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍