2777
2789

پذیرفتم که هیچوقت نمیشه 

شوهرم آزواسپرم هست دکتر بهش نوبت عمل میکروتسه داده برا آخر اردیبهشت

ولی من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که اصلا بذارم بره‌

چون اکثریت کسانی که تسه کردن بیفایده بوده و خوندم که یه عمل تهاجمی روی بیضه هست و اگه چیزی باشه هم دیگه کامل از بین میره

با خودم فکر میکنم مثلا الان سی و دوسالم و هشت سال از زندگیمون گذشته انقدر جفتمون کسل و دل مرده شدیم مثلا اگه قرار باشه چهل سال دیگه هم زندگیمون باهم اینطوری بگذره چقدر گناه داریم

ما که این همه عاشق هم بودیم هیچوقت نتونیم حاصل عشقمون و ببینیم واقعا چقدر بدبختیم

حتی دیگه تو نمیتونم با پافشاری نذر و دعا کنم خیلی خسته تر و ناامیدتر از این حرفام

ب سرپرستی بگیر

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عدد تا ۱۲ بگو 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
ب سرپرستی بگیر

حرف زدن دربارش آسونه وقتی تو شرایطش قرار بگیری انقدر مسائل ریز و درشتی باید درنظر بگیری که به راحتی نتونی تصمیم بگیری

منم فعلا امادگی مواجهه با مسائلش و ندارم

الهی که ب زودی مشکل رفع میشه و میای تاپیک میزنی بی بی چک مثبت میزاری🌹🌹 انرژی منفی نداشته باش

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

ذکر حضرت ابوالفضل علیه السلام رو۱۳۳بار بگید ،تو تاپیک آخرم نوشتم.بزنید گوگل اطلاعات بیشتری میاره.

نذر یاسین خانم ام البنین سلام الله علیه رو انجام بدید.

اگر خواستید درخواست بدید توضیح بدم چطوریه 

حرف زدن دربارش آسونه وقتی تو شرایطش قرار بگیری انقدر مسائل ریز و درشتی باید درنظر بگیری که به راحتی ...

من دیدم بعد چند سال دامن شون سبز شده عزیزم

ناانید نباش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید

واقعا سخته الهی خدا خودش کمکت کنه و برات جبران کنه، هنوز سنت خوب هست خیلی ها بودن با همین شرایط مشکلشون حل شده و بچه دار شدن،، همه چیز دست خداست،، منم رو دعا کن،، الهی یه روز ی همین جا بیای بگی باردار شدی و نی نی اومده تو بغلت