2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد یروز بیام تاپیک بی بی چک بزنم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
من ۴۰ سالمه ۹۵ ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم و ذخیرم پایینه یکبار پیارسال آی وی اف کردم منفی شد. هیچ ...

منم خیلی ناراحتم به خاطر شوهرم،، الهی خداوند برامون جبران کنه  ،، جدیدا دچار افسردگی شدم،، هرچند در مورد این موضوع میخوام با کسی صحبت کنم حتی خواهرم،، چون سرزنشم می کنن نمی تونم  بیشتر وقتا بغض گلوم رو داره فشار میده فقط تو خواب آرامش دارم،، راستی جاریتون چند سالشون هست؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۴۰ سالمه ۹۵ ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم و ذخیرم پایینه یکبار پیارسال آی وی اف کردم منفی شد. هیچ ...

منم ۳۹ سالمه سال ۹۶ ازدواج کردم دقیقا چون نمیخواستم تو اون مملکت بچه بیارم نیوردم، الان که دیگه ایران نیستم هم نمیشه دیگه 😂 همیشه همه‌چیز اونطور که میخوایم پیش نمیره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم من خودم،6سال بچه دار نشدم بعدش خدا یهویی بهم داد الانم منتظر دومی ام... شما اگه درمانی واستون نیس میتونین بیخیال باشید اصلا بهش فکر نکنین سرتون رو با گردش تفریح مسافرت کار گرم کنید اگه همو دوس دارید بیخیال باشید.. به هم دیگه فکر کنین فقط عشق و حال کنید... این طوری فقط خودتون رو عذاب میدین. نازایی من ناشناخته بود اخرشم بدون دارو بچه دار شدم...از کجا معلوم شاید معجزشو واسه شما هم نشون داد ولی این طور گه گفتین نکنین. پیر میشید. خیلی ها رو میشناسم سال هاست بچه دار نمیشن ولی به یه ورشونم نیس 

الهی بمیرم برا دلت عزیزم. 

من میکرو تسه رو شنیدم که چن نفر باردار شدن. اما ببین یه چیز بهت بگم فقط خدا باید بخواد. اگه خدا بخواد هر ناممکنی ممکن میشه.یکی با یه مشکل کوچیک باردار نمیشه و یکی با یه مشکل بزرگ باردار میشه. همه خواست خداس

من یه بار بی بی مثبت دیدم. خیلی مثبت. اینقد رو هوا بودم که حتی تاپیک نزدم. از اون روز که مثبت شد، تمام دنیام شد اون. یا خواب بودم یا باهاش حرف میزدم. نهایتا تو گوشی دو تیکه لباس میدیدم. 

من 6 ماهگی تو شکمم از دستش دادم.

از خدا بخواه بچه سالم تو بغلت بذاره. نه بی بی چک مثبت

الهی بمیرم برا دلت عزیزم. من میکرو تسه رو شنیدم که چن نفر باردار شدن. اما ببین یه چیز بهت بگم فقط خد ...

خدانکنه عزیزم

متاسفم واسه درد و غمی که کشیدی 

ان شالله خدا هم برای شما به بهترین شکل جبران کنه بچه های سالم و صالح بهت بده هم به من و همه منتظرا