2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدش چن وقن بعد اومد عذرخاهی خیلی بد بود دعواتون کاش منم درست بشه خدایا دارم دق میکنم

من با اینکه خودم مقصر بودم سه هفته طول کشید میخواستم زمان بدم تا عصبانیتمون کم بشه منطقی حرف بزنیم

شدید بود دیگه گفتیم تموم کنیم اصن 

بعد سه هفته اصلا قبل اینکه من برم معذرت خواهی خودش پا پیش گذاش اومد آشتی 

زمان بده درست میشه اگرم مقصری خودت برو معذرت خواهی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
من با اینکه خودم مقصر بودم سه هفته طول کشید میخواستم زمان بدم تا عصبانیتمون کم بشه منطقی حرف بزنیمشد ...

نه من مقصر نبودم خیلی بد بود خیلی دعوای بدی بود خیلی میترسم میترسم بره میترسم نخادم دیگه خیلی بد بود

نه من مقصر نبودم خیلی بد بود خیلی دعوای بدی بود خیلی میترسم میترسم بره میترسم نخادم دیگه خیلی بد بود

اگر عاشق باشه می مونه اینو مطمعن باش منم فکر کردم تموم شده خودمم مقصر بودم اما خودش اصلا اومد آشتی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
یاخدا چجوری اشتی کردید دیگه

ما تا حالا تو دعوا ۳ تا گوشی شکسته شده

هر چی تابلو عکس دونفره داشتیم شکسته یکیش ما عقدمون ۱۵ سال پیش بود

روانیه منم روانی کرده

از همون سال اول دعوا داشتیم ۱۵ ساله دعوا میکنیم 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
برا ما که همیشه ارامش قبل طوفانه

راههایی رو که با احساست  طی کردی باید روزی با عقلت برگردی .اگه می خوای نگران طوفان نباشی یاد بگیر به احساس نادرست نه بگی به انتخاب نادرست ومهم تر از همه به اون لجباز درونت که وادارد می کنه برای فرار از سختی به هر بی وجدانی رو بزنی نه بگی.

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بیشتر ببینید
راههایی رو که با احساست طی کردی باید روزی با عقلت برگردی .اگه می خوای نگران طوفان نباشی یاد بگیر به ...

ببین خیانت عقل ادم را میبره

وقتی میبینی خیانت میکنه اتیش میگیری

امروز میگه میای بریم باغ فلانی

باغ بابای دوست دخترش

گفتم اینقدر بی غیرت شدم بیام باغ دوست دخترت

یا با خواهرم رفتیم بیرون یه زن نزدیکمون قلیون میکشید  رفته پیش اونا هم قلیون کشیده هم نشسته کنار اتیش با اونا

اگر عقلانی باشه که باید خفه شم 

من هر روز سر همه داد میزنم😂😂😂😂دو روز پیش بیرون بودیم نوبتی با کل اعضای خانواده درگیر شدم🤣

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ خدایا نذار یک روز حتی از همسرم دور باشم🥹💍🤍🤍ــــ اللهم عجل لولیک فرج ـــ

ببین خیانت عقل ادم را میبرهوقتی میبینی خیانت میکنه اتیش میگیریامروز میگه میای بریم باغ فلانیباغ بابا ...

جدا شو میخوای مریضی بگیری؟؟

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بیشتر ببینید
جدا شو میخوای مریضی بگیری؟؟

حق طلاق دارم

۲ بار اقدام کردم یه بار تا مرحله ی اخر رفتم

ولی بچه هام خیلی خیلی اذیت شدند

به خاطر بچه هام برگشتم