2777
2789
عنوان

باورم نمیشه ی آدم انقد سرخوش باشه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست

شوهرت از ماتریکس خارج شده بنده خدا 😂

همینجوری خوبه والا 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو کل لحظات بد زندگیم بیخیال بودم یا به روی خودم نیاوردمباعث شده یا از نظر جسمی بزنه بیرون یا یجا ...

وای چقدر بد 😭

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

ی پاور بانک نو ۳تومنی تو کیف بود با ی انگشتر و یکم پول

چه شیک 

حالا دیگه ازاین به بعد مواظب باش 

حدود یک میلیارد طلا از خواهرشوهرم دزدیدن اونم کی شوهر اون یکی خواهرشوهرم

پس هم ندادن کلی شکایت کردن هر بار هم شوهرخواهر شوهرم پول می‌داد پرونده رو می‌بست هیچی دیگه ندادن و خوش خرم پولو خرج میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

شوهرت دیگه زیادی شوکه شده 😂

اصلا براش مهم نیس گفتم گم شده گفت اونو ول کن بیا کمک کن جمع کنیم گفتم بابااااا گمشده بیا بریم لاقل شکایت کنیم گف بیکاری برا چندرغاز بیفتیم اینور اونور به ده نفر تهمت بزنیم دیگ رفت بیا جمع کن 🤨

کلا این همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه شیک حالا دیگه ازاین به بعد مواظب باش حدود یک میلیارد طلا از خواهرشوهرم دزدیدن اونم کی شوهر اون یک ...

😳😳😳😳

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی پاور بانک نو ۳تومنی تو کیف بود با ی انگشتر و یکم پول

فدای سرت از جون و اعصاب و روانت ک زیادی نبودن اینقدر حرق جون خوردی  از عصری تو ده برابر این خسارت های مالی به اعصاب و روانت زدی لحظه های خوبی ک از صبح تا عصر هم داشتی نابود کردی

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
فدای سرت از جون و اعصاب و روانت ک زیادی نبودن اینقدر حرق جون خوردی از عصری تو ده برابر این خسارت ها ...

کیفمو وسط خیابون خالی دیدم خیلی خیلی ناراحت شدم🥲از حرص کیفمو نیاوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیفمو وسط خیابون خالی دیدم خیلی خیلی ناراحت شدم🥲از حرص کیفمو نیاوردم

فدای سرت فدای سرت تاپیک قبلتم گفتم بهت اینا شوک میشه انرژی منفی ها هستن خواهرگلم التهام های  آسیب هاشم فکری و خودخوری و روان وعصب وجسمی هست پس همین الان حذف کن از ذهنت ،برو یک دوش بگیر یک نسکافه درست کن بخور اهنگ تو گوش کن انرژی مثبت هات بگیر بگو بخند

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید