2777
2789

وقتی مادر بشی حتی مالک چون خودت هم نیستی تنها ترست از مرگ بی سرپرستی و دربدری بچته 

دارم جون میدم من تو این خونه روز ب روز آب می شم 

روز ب روز دارم وزن کم میکنم 

پدرشوهر لعنتی پدرشوهر لعنتی داغونم کرده 

باهاشون زندگی می‌کنیم تو یه ساختمون  جاریمم هست 

همسرم با باباش شریکه ب هیچ عنوان ازش جدا نمیشه حتی سر شام ناهار!

تولد دخترم با اون پدرشوهر یک روزه 

تولد گرفتم هم واس دخترم کیک خریدم هم واس اون ک ای کاش دستم میشکست نمی خریدم 

بگید چی کادو داد؟ ب قول خودشون ۴۰۰ تومن پول ک گذاشتن تو پاکت و  دختر خواهرشوهرم  تو خونه خود ما گم کرده !!!!

بعد تولد پسر جاریم ۶ ماه پیش بود که دو هفته ب تولد مونده بود رفت واسش لباس خرید 

من تولد خواهرشوهرم دو هفته پیش ۵۰۰ کادو دادم بعد این بی شعور صدرصد فیمت همون لباس پسر جاریمو داده ک بگ من فرق نمیذارم(خودشیرینی پیش  جاری) 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال باش توقع نداشته باش واقعا چاره ای نداری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بیخیال باش توقع نداشته باش واقعا چاره ای نداری

بخدا  از دیشب دارم گریه میکنم 

بچمو ورداشتن بردن پایین بعد تولد 

یهو صدا جیغش از پایین اومد فرستادن دنبالم بیا گریه میکنه 

معلوم نیس چ بلاییی سرش آوردن تو حیاط 

هر کس یه ضری میزد 

متنفرم اشون

بخاطر کادو تولد میخوای خودت و بکشی ؟ انقد توقع نداشته باشه روحت آزرده میشه

بحث کادو نیس بحث ارزشه 

کادو عیدی در ب در مغازه هارو دنبال لباس واس پسر جاریم میگشت گفت یجا دیدم بریم بخریم ۲ تومن پول لباسش داد از مغازه دراومدیم دیگ نیس بیایید بریم  من حالا فردا واس دختر تو میخرم!!! 

بخدا از دیشب دارم گریه میکنم بچمو ورداشتن بردن پایین بعد تولد یهو صدا جیغش از پایین اومد فرستادن دن ...

خیلی تحت فشاری ولی چیکار میتونی کنی جز زدن خودت به بیخیالی اینقدر بخوای حرص بخوری جوری پیر میشی که ...

بخاطر بچت قوی باش لطفا😢

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خیلی تحت فشاری ولی چیکار میتونی کنی جز زدن خودت به بیخیالی اینقدر بخوای حرص بخوری جوری پیر میشی که . ...

قریونت برم من چجوری بی خیال باشم؟؟ چطور میشه اصلا بی خیال بود 

من فقطط ۱۸ سالمه  ولی  از وقتی اومدم تو این خانواده  اندازه  سه تا آدم ۶۰ ساله غم و غصه توم جا شده

قریونت برم من چجوری بی خیال باشم؟؟ چطور میشه اصلا بی خیال بود من فقطط ۱۸ سالمه ولی از وقتی اومدم ت ...

خب چیکار میخوای کنی؟

بزور بگی به بچم توجه کنید

سعی کن کم کم ازشون دور باشی تا در امان باشی

کم رنگشون کنی‌ کم کم

چاره ای نداری

بخوای اینقدر حرص بخوری تو ۱۹ سالگی پس میفتی

خب چیکار میخوای کنی؟بزور بگی به بچم توجه کنیدسعی کن کم کم ازشون دور باشی تا در امان باشیکم رنگشون کن ...

نمیتونم دور یشم نمیشه 

خدا باید یکی بزنه پس کله همسرم تا این امر امکان پذیر باشه

چقدر خودتو درگیر میکنی اگه میخوای حساب دوتادوتا چهارتا داشته باشی اصلا چیزی نده تاهیچی هم نگیری یاحداقل اگه چیزی ب نوه شون هم دادن تو چیزی نداده باشی اینقدر فشار نخوری مگه قراره هرچیزی ک ب هرکی دادیم توقع برگشتن بیشتر داشته باشیم دلت وبزرگ کن عزیزم اگه نمیتونی دل گنده باشی پ اصلا وارد این هدیه دادنا نشو تا توقعی نداشته باشی ک هرچی دادن لطفشون حساب کنی اگه میتونی  

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه