2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر با اجازت یه سوال ازت بپرسم

اگه کسی رو دوست داشته باشیم بدون اینکه اون از ما اطلاعی داشته باشه، اشکال داره با قانون جذب، جذبش کنیم؟ 😓

و اینکه اصلا امکان داره شخص خاصی رو جذب کنیم؟

یه چند جا شنیدم میگن خوب نیست شخص خاص رو جذب کنید، کارما داره و این حرفا ( البته به نظر خودم اگر خدا نخواد اون طرف به آدم نمی رسه و خب اینجوری که کارمایی نداره دیگه)

ولی خب بعضی ها هم انجام دادن

موندم چکار کنممم

بخدا دیگههه نمیتووونممم 😔

کاربری دست دو نفره :)

میدونین این معلم جذبیای ایرانی میان تموم آموزه های اساتید جذب و معلمان معنوی رو حفظ میکنن و طوطی وار تکرار میکنن  و از این راه پول درمیارنو جیب مارو خالی میکنن همین آقای عباس منش معروف تموم چیزایی که میگه تجربه کرده رو از رو فیلم راز دیده بعد میاد ب مردم دروغ میگه 

تا اینجا اگه خیلی درگیر این آدما بودین و پول دادین و دوره دیدین و ب توصیه های اینا احیانا اگه عمل کردین اینارو خاهشا فراموش کنین

فرد خاص رو شنیدم نمیشهولی میتونی مشخصات دلخواهتو درخواست کنی

هعییی

آخه سه ساله یه نفر رو دوست دارم 

اون اصلا نمیدونه و منو نمی شناسه

گفتم شاید بشه. 😔

مرسی ازتون. ❤️

کاربری دست دو نفره :)
میدونین این معلم جذبیای ایرانی میان تموم آموزه های اساتید جذب و معلمان معنوی رو حفظ میکنن و طوطی وار ...

اسی هروقت گفتی لایکم کن

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
هعیییآخه سه ساله یه نفر رو دوست دارم اون اصلا نمیدونه و منو نمی شناسهگفتم شاید بشه. 😔مرسی ازتون. ❤️

بنویس ..مشخاصتی که مد نظرته

همینجا خوندم خیلیا رسیدن به اون جیزی که خواستن

فرد خاص نیمشه

اگه واقن میخاین دقیقا بدونین قانون جذب چیه 

فقط و فقط بهتون توصیه میکنم 

کتاب گفت و گو با خدا جلد اول از نیل دونالد والش رو بخونین 

کتاب بخواهید تا به شما داده شود و همینطور 

کتاب ورتکس( گرداب )  از استر هیکس 

میخاین کلن بفهمین اصن تو این دنیا کی هستین هدفتون چیه قراره به چیا برسین و کلن به آرامش و اون چه ک میخاین برسین این کتابا رو بخونین عزیزای دل من