2777
2789
عنوان

یک سوال دارم خدایی حقیقتو بگین باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 75 پست
خواهر منم هر روز میاد پیشمون ولی به محض اینکه شوهرم میاد خواهرم میره خونه مامانم. خودش میگه مزاحمته ...

میشه بگین خواهرتون چندسالشه ،،،ممنوندمیشم عزیزم 

👩‍❤️‍👨
چرا مثلا معذب میشین ؟میشه توضیح بدین یه کوچولو ممنون میشم عزیزم

نمی‌دونم ولی خب با اینکه خواهرم و شوهرش خیلی تعارف میکنن منو خیلی خوب برخورد میکنن باهام ولی حس میکنم نباید خونشون زیاد بمونم چون بلاخره هرچیزی ی حدی داره درسته من خواهرشم اما بازم حس میکنم زیادی موندن جالب نیس شاید شاید بعد رفتن من شوهرش حتی بهش بگه خواهرت چقد میاد اینجا با اینکه میدونم نمیگه ها ولی بنظرم باید حد همه چیو رعایت کرد تا مشکلی تو زندگیشون بخاطر من ب وجود نیاد

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افرین به شما ....ممنونم خودمم اینا تو ذهنم بود اما همش با خودم کلنجار میرم ک نکنه دارم اشتباه میکنم

حالا تصور کن خواهر شوهر اینقدر بیاد چقدر حرصی میشیم

نسبت ما با خواهر شوهر مثل نسبت شوهرمون با خواهر ماست

این خواهر رسماً چتر شده مهمون نیست دیگه

سه ماه می مونه؟ چند سالشه ؟

بله عزیزم هر دفعه میاد سه ماه میمونه ،چندبارم اومد عمل و کارهای پزشکی انجام داد ،درحالی که همین عملهارو می‌تونه تو شهر خودمونم انجام بده 

👩‍❤️‍👨

کار خواهرتون درست نیست به هیچ عنوان ۳ ماه خییییییلی زیاده،حالا بگیم باشه مجبوره برای دکترا اومده ولی تفریحی اونم سه ماه......

حالا هر چقدرم که بگیم صمیمی باشین و شوهرتون چیزی نگه 

اگه صمیمی نباشی چی؟؟؟

خوشم نمیاد کسی انقدر بمونه

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید
حالا تصور کن خواهر شوهر اینقدر بیاد چقدر حرصی میشیمنسبت ما با خواهر شوهر مثل نسبت شوهرمون با خواهر م ...

من خودم و شوهرم خیلی معذبیم ،دیگه سه ماه واقعا زیاده 

👩‍❤️‍👨

هر چیزی که از حد تعادل خارج بشه رو دوست ندارم سه ماه واقعا زیاده روند زندگیم بهم میخوره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله عزیزم هر دفعه میاد سه ماه میمونه ،چندبارم اومد عمل و کارهای پزشکی انجام داد ،درحالی که همین عمله ...

وقتی برا زایمانت نیومده کمکت پس حق ندارد وقت مشکلات و عمل و دکتر خودش رو بیاد تو دردسرت بندازه

کار خواهرتون درست نیست به هیچ عنوان ۳ ماه خییییییلی زیاده،حالا بگیم باشه مجبوره برای دکترا اومده ولی ...

اره بعضی وقتا تفریحی سه ماه هم میمونه.کلا تا سه ماه نمونه نمیره 

👩‍❤️‍👨