2777
2789
عنوان

یک سوال دارم خدایی حقیقتو بگین باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 75 پست
منظورت چیه خونه پدر ؟ یعنی خواهر متاهل بیاد خونه پدری ؟ یا خونه خواهر دیگه ای که شوهر کرده

عزیزم خونه ی من ک ازدواج کردم ،خواهرمم مجرده و همیشه میاد 

👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی شما هم باشین از موندن سه ماه خونه ی خواهر یا برادر موافقش نیستین؟

بنظر من کار درستی نیست و اینو خود خواهرتون باید درک کنه من خودم میرم خونه ابجیم منم مجردم بیشتر از چند ساعت نمی‌مونم چون حس میکنم کارم درست نیست برمی‌گردم خونه بابام 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

من زایمان کرده بودم دوسه روز اومد شوهرم معذب بود .نه نمیتونم تحمل کنم و مجبورم عذرش بخوام

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بنظر من کار درستی نیست و اینو خود خواهرتون باید درک کنه من خودم میرم خونه ابجیم منم مجردم بیشتر از چ ...

چرا مثلا معذب میشین ؟میشه توضیح بدین یه کوچولو ممنون میشم عزیزم 

👩‍❤️‍👨
میشه بگین چرا ؟؟

شرایط زندگیش تو خونه باباتون سخته یا نه خوبخ؟

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
من زایمان کرده بودم دوسه روز اومد شوهرم معذب بود .نه نمیتونم تحمل کنم و مجبورم عذرش بخوام

جالب اینجاست موقع زایمان من هرچی بهش گفتیم بیا اصصصصثلا و ابدا نیومد گفت من از صدای بچه بیزارم 

👩‍❤️‍👨
مهمون داری سخته و هزینه دارهآسایش منو شوهرم به هم می‌ریزدنظم زندگی وقتی خودمون هستیم با وقتی آدم دیگ ...

افرین به شما ....ممنونم خودمم اینا تو ذهنم بود اما همش با خودم کلنجار میرم ک نکنه دارم اشتباه میکنم 

👩‍❤️‍👨
جالب اینجاست موقع زایمان من هرچی بهش گفتیم بیا اصصصصثلا و ابدا نیومد گفت من از صدای بچه بیزارم

عجب نه خواهر من مهربونم دلسوز خیلی کمکم میکنه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
عزیزم خواهرم مجرده و بچه نداره

خب درست نیست اومدنش خونتون. طبق تجربه میگم حاشیه هایی پیش میاد مواظب باش. شیطون همیشه این وسطا کار خودشو میکنه یجوری عذرشو بخواه دیگه نیاد موندگار نشه

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»