2777
2789

کلی اتباع افغانی 

واقعا خیلی زیاد بودن 

حس می‌کنی تو کشور اونا زندگی میکنی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یجوری گفتی خارجی گفتم حتما توریست دیدی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره من اون سری عید پارسال تجریش بودم با مامانم اصلا دور میدون قدس فقط اتباع بودن داشتن تاکسی میگرفتن و یا تو مراکز خرید بودن پر بود پر

رفته بودن خواهرم اینا ارم میگفت ایرانی نمیدیدی..همه با 5 تا 6 تا بچه بودن

اصلا عیدا نمیشه رفت تو تهران تجریشو جاهای دیگه پره 

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

گفتی خارجی گفتم خدارشکر توریستا زیاد شدن😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

رفته بودیم چمران دیروز سوار این قطارا شده بودیم 

همه افغانی بودن بجز ما و یه نفر دیگه

میدونی ادم نمیخواد نژادپرستی کنه ولی این دیگه تجاوز به کشوره

همینجوری مرزارو وا کردن هر کی میخواد بیاد

حالا اگه کاری به کسی نداشتن یه چیزی

یه سریا خلاف میکنن ادم میکشن اصلا تو خیابون یجوری نگات میکنن انگار تو رفتی کشور اونا 

خدا رحممون کنه

از کی تا حالا افغانستانی جماعت خارجی محسوب میشن...

گند زدن تو جامعه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
از کی تا حالا افغانستانی جماعت خارجی محسوب میشن...گند زدن تو جامعه

مگه باید آمریکایی باشن تا خارجی بگی ؟؟

شما معنی کلمه خارجی رو میدونی 

اگه خارجی نیستن حتما ایرانین

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
رفته بودیم چمران دیروز سوار این قطارا شده بودیم همه افغانی بودن بجز ما و یه نفر دیگهمیدونی ادم نمیخو ...

خیلی هاشون میان با ایرانی ها ازدواج میکنن که راحت تر اینجا هر کاری میخوان بکنن..هر چند به بقیه هم کاری ندارن و ول هستن تو کشور....اصلا خواهرم میگفت شهربازی ارم به زور ایرانی میدیدی