2777
2789
عنوان

خدایا التماست میکنم بچم بمونه برام یه صلوات بفرستین بچم بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 28 پست

ختم 124 هزار صلوات بردار 

هم طولانیه تو مدت بارداریت دل گرم میمونی

هم آرومت میکنه 

من تو بارداریم فرستادم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره ی حجرات رو بخون شیافم‌بزن

هر روز میخونم با آیت الکرسی و چهار قل

سوره حمد و کوثر و یاسین

شب ها هم زیارت عاشورا 

دیگه نمی تونم چجوری التناس خدا و أهل بیت و کنم

مدام دارم امام حسین و صدا میکنم حضرت ابوالفضل و امام رضا...همشونو امام حسین امام کاظم

ممنون بخدا آنقدر دعا و قرآن می خونمصبح پا میشم سوره حجرات و آیت الکرسی و چهار قلبعد از ظهرا سوره حمد ...

الهی تو راهیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت عزیزم

توکلت به خدا باشه، شاد و آروم باش، نی نی گلمون استرس بهش منتقل نشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

وقتی خودت اینقدر انرژی منفی برا خودت میفرستی و حرف از مرگ میزنی و اینقدر ناامیدی آخه ما چی بگیم بهت .نترس این بچه معجزه خداست برات میمونه تو هم حرفای شوهرت به هیچ جات نگیر و فقط با طفل توی شکمت حرف بزن و براش بهترین رو بخوا و انرژی منفی از خودت دور کن 

ممنونم خیلی دعام کنین

من که همیشه دعا میکنم هر چند تو الان دعای خودت به عنوان مادر گیرا تره .پس انرژی منفی از خودت دور کن نزار هیچ حرفی هیچ حرکتی بهمت بریزه با خودت بگو یه هدف دارم اونم بچمو به دنیا بیارم و برای این هدف میجنگم.بعدشم استراحت مطلق رو همه ما طی کردیم .دوسته خودم حتی توالت فرنگیش هم آورده بود کنارش ببین تا این حد. پس دیگه پست گریه زاری و منفی ازت نبینم 

چشم انشالله بمونه صحیح و سالم بغل بگیریش 

حمد و صلوات

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂