2777
2789
عنوان

به بابام حق میدم به مامانم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 40 پست

طفلی مامانت که تو شدی دخترش

ببینم فردا روز برا خودتم همینو میگی ؟ یا یکی بهت بگه شوهرت حق داره خیانت کنه آخه از تو خوشگل تر و ترگل ورگل تر ریخته؟!

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرت هرچند کارش درست نیس و داره زیاده روی میکنه ولی هدفش اینه که برای خانواده پس انداز کنه برای بچه یا بچه هاش

حقش خیانت نیس! اگه پدرتون واقعا این احساسو داشته باشه که مادرتون همسر مناسبی نیس باید جدا بشن

یا پسری هم چین تاپیکی زدی یا یه دختری با مرد متاهل تو رابطه ای می خوایی کارتو توجیه و عادی کنی...هیچ دختری راضی نیست زندگی پدر و مادرش از هم بپاشه

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

ما برگ چغندر نیستیم اول بزاره ما بریم سر خونه زندگیمون بعد طلاق بگیرن

ببخشید ولی این خیلی عجیبه شما طلاق رو بد میدونی و مایه ی خراب شدن آینده ات ولی خیانت پدرت نمیتونه بد باشه؟!

بچم اینطوری بشه از شناسنامم پاکش میکنم

بندازش تو جوب😂

ولی خواهر بچهای امروزی همین هستن🙁

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چرا؟ مامانم حتی خودشم به بابام میگه منو ول‌کن برو یدونه کمر باریک برا خودت بخرمتاسفانه مامانم حتی هی ...

بابات پول بده مادرت رو بپر دندانپزشکی و بازار

شاید از پول خودش نمیخواد خرج کنه

بنظرم مادرت یه مشکلی داره شاید افسردگی

چرا باید بگه من رو ول کن برو با زن دیگه؟