2777
2789
عنوان

بچه ها ایه قران که گفته خودکشی گناه کبیرس کدوم آیس

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره نساءآیه 29 و 30

فقط گفته شده خودکشی نکنید

خب اون ایه بعدش هم که گفته اگه کسی از روی ستم و تجاوز این کار رو بکنه منظورش به همون خودکشیه؟

متوجه نمیشم یعنی چی خودکشی از روی ستم و تجاوز

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

خداوند متعال می‌فرماید: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا… لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکُمْ إِنَّ اللَّهَ کانَ ...

ممنونم عزیزم 

اونجا که گفته شده از روی تجاوز و ستم متوجه نمیشم یعنی چی؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

ولا تقتلوا انفسکم ، نسا ، ۲۹

۱۸ سالمه ، اگه قراره عقل و شعورم رو منوط به سنم بدونی و تو کوچیکترین اختلاف نظری مدام بحث سن و سالم رو وسط بکشی لطفا ریپلای نکن💚ان‌شاءالله کنکوری ۱۴۰۵🌱 نیمچه شاعرِ غزل سرا✒️ با افتخار بچه شیعه‌یِ معتقد🤌🏻کاربر سال ۹۹

بیشتر ببینید
چت جی‌پی‌تی:

ندارم بچه ها ،اگه میتونید راهنمایی کنید اگه نمیتونید رد بشید 

دعا میکنم به پارامسی ارتقا یابید😂

نه باید پوشینه دار بشم فایده نداره اینجوری😔🤣

فقط گفته شده خودکشی نکنیدخب اون ایه بعدش هم که گفته اگه کسی از روی ستم و تجاوز این کار رو بکنه منظور ...

ببین اون آیه احتمالن شامل حال ایرانیا نیس .. اون موقع ک دادن بیرون آیه رو ب ذهنشون نرسیده ک قراره ایرانی بیاد و اینطوری شه😂

فقط گفته شده خودکشی نکنیدخب اون ایه بعدش هم که گفته اگه کسی از روی ستم و تجاوز این کار رو بکنه منظور ...

علما سالها درس خواندن تا تفسیر آیات و برای مردم عوام مطرح کنن

یکی از بهترین تفسیرهای قرآن متعلق به آیت الله جوادی آملی به نام (تسنیم) هست 

موضوعات شرعی شوخی بردار نیست

از منبع مطمئن اطلاعات کسب کن عزیزم

No pain,No gain

طبق فتوای علما مراجع تقلید حرامه و گناه کبیره 

که از مفهوم و تفسیر قرآن برداشت کردن

مثل خیلی موضوعات دیگه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید