2777
2789

ممکنه به خاطر بالا بودن هورمون زنونه تنگی نفس و تعریق داشته باشیم؟

تنگی نفس خیلی شدید دارم مدته زیادیه حس میکنم به خاطر خوردن قرص های هورمونی اینطوری شدم و هورمون زنونه ام خیلی بالا رفته..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید شما تنگی نفس تون خوب شد؟علتش چی بود

سلام نه عزیزم هنوزم دارم 

پیگیر نشدم اما حس میکنم علتش بالا بودن هورمونه پروژسترونمه باعث شده علائم مشابه بارداری بهم دست بده🤦‍♀️

سلام نه عزیزم هنوزم دارم پیگیر نشدم اما حس میکنم علتش بالا بودن هورمونه پروژسترونمه باعث شده علائم م ...

من ۵ساله که مدام دارم و خوب نمیشه هر دکتری میرم میگه از استرسه قرص ضد استرس هم میخورم خوب نمیشم آزمایش هورمون هم قبلاً دادم مشکلی نداشت ولی تنبلی تخمدان دارم 

چرا باید پروژسترون بالا باشه

من ۵ساله که مدام دارم و خوب نمیشه هر دکتری میرم میگه از استرسه قرص ضد استرس هم میخورم خوب نمیشم آزما ...

منم چند ماهه گرفتم و شبا گاهی اصلا نمیتونم بخوابم 

حتی نمیتونم ورزش کنم یا برم پیاده روی سریع نفسم میگیره و تا حد خفگی میرم بعد غذاهم حالم بد میشه😭

چون قبلا آزمایش داده بودم و پروژسترونم بالا بود و تنگی نفسم از همون موقع که قرص هورمونی خوردم شروع شد شما اگه تنبلی تخمدان داری فکر نکنم مشکلت برای هورمون باشه 

اما من شنیدم کمبود استروژن هم میتونه باعث تنگی نفس بشه سرچ کن تو گوگل 

منم چند ماهه گرفتم و شبا گاهی اصلا نمیتونم بخوابم حتی نمیتونم ورزش کنم یا برم پیاده روی سریع نفسم می ...

شما باید دوباره آزمایش بدین 

من هرچی آزمایش و چک قلب و ریه بود انجام دادم مشکلی نداشت تنگی نفس دارم و احساس ضعف و بیحالی