2777
2789
عنوان

بعد از چندسال اینستا به یه قبرستون بزرگ تبدیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 45 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه اون سوال ها رو پرسید توی تاپیک خودتونم حس میکنید خیلی نیاز دارم به حستون

عزیزم راستش رو بخوای یه چند مدتی هست تمرکز ندارم.از یه موضوعی ناراحتم به همین خاطر نمیتونم جواب بدم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

عزیزم راستش رو بخوای یه چند مدتی هست تمرکز ندارم.از یه موضوعی ناراحتم به همین خاطر نمیتونم جواب بدم

اگرم جواب بدم شاید اشتباه دربیاد

افرین به شعور شما و همسرتون ☺️☺️

تشکر .بله اونا با فریب دادن مردم در سختی و گرفتن وقت و پول اینترنت ادمهای ساده فقط به خواسته هاشون که شهرت و پول میرسن 

و حتی حس ناکافی بودن و نارضایتی به مردمی که در تحریم بسر میبرن 

حتی یکسری از ایرانی هایی که خارج کشورن مردم تحقیر میکنن بخاطر گرونی و دلار و مشکلات 

چند روز پیش برادر شوهرم تعریف میکردیک‌ اینفولئنسر که خارج کشور گفته ارزش صد دلاری بیشتر از مردم ایران هست

و صد دلاری به رخ مردم کشیده که حقوق یکماهتون هست و ما اینو به فقیرهای امریکایی میدهیم و برای ما صد دلار ارزشی نداره 

ببخشید ولی من هر سری گفتم جواب ندادید شرمنده عزیزم ولی پس چرا گفتید تگتون کنم جواب میدید

چون تگ کنی من صفحه تاپیکت رو نگه میدارم،بعدا جواب میدادم اما توی شخصی فراموشم میشه که پیام دادی به خاطرهمیت

خیلی ممنونم لطفا درخواستمو قبول کن یه چیزی میپرسم که خودم میدونم اگه درست گفتید اون موقع سوال اصلی ر ...

درحد اره یا نه باشه جواب میدم.

چون مطمئنم جوابش  درست درمیاد.

اما اگه ویژگی یا رنگ بپرسی،واقعانمیتونم جواب بدم

اعتقاد شدید دارم ب این

وقتی ادما لزوما نیاز به رحم ندارن برای بدنبا اومدن تو محیط آزمایشگاه ها امکانش هست الان دارن روی بهبود ژنها کار می کنن و تا آینده ای نه چندان دور نسلی بسیار باهوش متولد خواهند شد چرا که نه عمر جاودانم دور از ذهن نیست و شاید حتی سفر در زمان و ... با فیزیک کوانتوم هم که دنیا بزودی متحول خواهد شد