2777
2789
عنوان

بعد از چندسال اینستا به یه قبرستون بزرگ تبدیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 45 پست
گاهی به این فکرمیکنم که باخیلیاتوسایت حرف میزنیم وحتی دوست هستیم که ممکنه یه روزی نباشن وماباخبرنشبا ...

همین الانم کلی اکانت تو این سایت هست ک شاید صاحب اون اکانت فوت شده باشه و ما بیخبریم هیچوقتم خبر دار نمیشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما کوچ میکنن یه اپ دیگه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

نه خودم نه همسرم اینستا نداریم دلیلش بخاطر اینه اینستا همچیش بخاطر پول هست وگرنه زنده و مرده فالور برای هیچ اینفولئنسر و یا بلاگر مهم‌نیست تمامش نمایش و فریب و تظاهر برای رسیدن به خواسته هاشون و پول 

حاشیه سازی .دراما .بازی با احساسات مردم درسختی تحریم. و حاشیه سازی برلی شهرت و معروفیت و پول