2777
2789
عنوان

وای بوی قورمه سبزی هوش از سرم برده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 42 پست
تایمش زیاده لوبیا قرمزلوبیا چیتی میریزم میگه خوب نیس 😐باید بشه مثل بیرونیا دیدی ابش در حد 1،2قاشقه ...

شنبلیله زیاد نریز زودم نریز چون تلخ میشه نیم ساعت آخر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرالوبیاچیتی خوب نیس؟خب لوبیارشتی بریز دفعه بعد سبزی زیاد بریز سبزیارو خوب سرخ کن حتماسبزی کم میریزی ...

ج میدونم خانوادش هی قرمز ریختن برا اونه. 

چشم مرسیی. شنبلیه از عطاری بگیرم میشه یا باید خودم خشک کنم؟! 

سمی تویی که نمیفهمی سلیقه ها متفاوته

چ بی ادبی شما من شوخی کردم اخه بزن گوگل تاپیک ماکارونی باپلوپز روببین خیلی باحال بود 😂😂😘

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

ج میدونم خانوادش هی قرمز ریختن برا اونه. چشم مرسیی. شنبلیه از عطاری بگیرم میشه یا باید خودم خشک کنم؟ ...

فدات ن ازعطاری بگیر بیشتر از یک یا دوقاشق نریزی وفقط نیم ساعت آخرچون تلخ میشه .

ببین من دومشت لوبیاقرمز میریزم‌ودومشت لوبیاچیتی همه ام عاشق قرمه سبزیامن ..بنظرمنم لوبیا قرمز تنها یا چیتی تنهاخوب نیس اینطوری نصف نصف عالیه..

سبزی قرمه سبزیتو زیاد بریز گوشت خورشتی ام لگه ریختی قلم هم بنداز توخورشتت که خوب جابیوفته وروغن بندازه و اگه گوشتت بااستخون بود دیگه نیازی به قلم نیس

خب ناراحت شدم 😙

ببخشید قشنگم‌ من سر اون تاپیک گفتم چون طنزه 😘❤️