2777
2789
عنوان

وای بوی قورمه سبزی هوش از سرم برده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 42 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب حق چیزای نشنیده کی تو قرمه سبزی دارچین میزنه؟؟؟🤣🤣🤣🤣مگه قیمه س ؟!؟!

🤣🤣🤣🤣🤣۱۳ بدر چراتاپیکا سم میشه خواهر باز عین ماکارونی باپلوپز شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

دقت کردین لوبیایی که توی کنسروها هست چقدر لعاب دارو خوشمزه است. لوبیا قرمز نیست. حتی قورمه سبزی بیرو ...

منظورت لوبیا چیتیه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

من دیروز درست کردم ابکی بودشوهرم میگه جانیفتاده خب اگ بذارم ابش خشک میگه اب نداره. لعنتی هر سری ی ای ...

مشکل چیه ک لعاب نداره لوبیا چی میریزی؟

لوبیاچیتی فقط لعاب میده 

و باید تایم زیادی بپزه که خوب جابیوفته

نمیدونم اسمش چیه. شاید همینه

آره سرچ‌کن توگوگل ..همه دنیا با لوبیا چیتی میپزن اگه این نباشه لوبیارشتیه که یه عده باهاش درست میکنن اینم لعاب میده ولی درشته لوبیاش

دقت کردین لوبیایی که توی کنسروها هست چقدر لعاب دارو خوشمزه است. لوبیا قرمز نیست. حتی قورمه سبزی بیرو ...

ولی من عاشق لوببا قرمز تو قرمه سبزی هستم؛ انا بقول شما فکر کنم لوبیا چیتی لعاب داره

مشکل چیه ک لعاب نداره لوبیا چی میریزی؟لوبیاچیتی فقط لعاب میده و باید تایم زیادی بپزه که خوب جابیوفته

تایمش زیاده لوبیا قرمز

لوبیا چیتی میریزم میگه خوب نیس 😐

باید بشه مثل بیرونیا دیدی ابش در حد 1،2قاشقه ولی این میگه ابدار باشه و لعابدار ک من نمیدونم جطور میشه

تایمش زیاده لوبیا قرمزلوبیا چیتی میریزم میگه خوب نیس 😐باید بشه مثل بیرونیا دیدی ابش در حد 1،2قاشقه ...

چرالوبیاچیتی خوب نیس؟خب لوبیارشتی بریز دفعه بعد 

سبزی زیاد بریز سبزیارو خوب سرخ کن حتماسبزی کم میریزی که لعاب نداره 

نیم ساعت مونده که قرمه سبزی پخته شه شنبلیله خشک یکم بریز توخورش ببین چ عطر وبویی داره