2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پسره دوست بمونم

110 بازدید | 6 پست

یه پسره تو دانشگاه خیلی با درک و شعوره بهم پیشنهاد داد مودبانه 

پسره زیاد تایپم نبود

منم مودبانه گفتم تمایل به وارد رابطه شدن ندارم 

البته خیلی هندونه زیر بقل هم گذاشتیم 

ولی در نهایت هی با بهونه اومد گفت من نمیتونم بیخیال بشم 

پنج ماه پیگیر بوده منو پیدا کنن 

بهش گفتم نهایت باهم دوست باشیم و بدون که هیچ امیدواری ای بهت نمیدم قبول کرد گفت من مسیر اشتباهی نمیرم ک شما هم ناراحت بشین و قرارداد میبندیم که نه کسی امیدوار باشه فقط باهم دوستیم دو سه روزه چت میکنیم 

پسره خیلی اهل هنره و اینا اولش خیلی سرسنگین بودم الان خیلی راحت شدیم باهم حزف میزنیم 

اوکیه به نظرتون من ک امیدی ندادم اگرم نخواستم دوستم میگ بندازش اونور مهم نیست خیلی 

قلب ادما بازیچه نیست هنرمندا هم روحیه لطیفی دارن

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بازیچه نیست چندین بار مستقیم بهش گفتم بدون ک من تو رابطه نمیرم

اما اون بازم امیدواره کلا حرف نزن باهاش اگه واقعا قصدی نداری

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید