2777
2789
عنوان

اگه به شوهرتون بگن زنتو طلاق بده چون 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 24 پست
اره بابا شوهرم میدونست ۲۶ سالشه بعدشم دیسک دیگه خیلی رایجه بچه های خودشم مهره هاشون پیچ ومهره کردن ن ...

ای بابا . پس اگه این بیماری رو میدونست و الان اذیت میکنن حق ندارن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداش منم بعد از ازدواجشون دیسکش پاره شد و اوضاعش خیلی بد شدهرگز این حرفو نزدیم که این زن نمیشه ب ...

امیدوارم هر کدومشون بد منو میگن و بهم میخندن خدا خودش جوابشونو بده 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

شعلت چی بود مگه

خانه دارم بخاطر عروسیمون ک شوهرم دست تنها بود برا اینکه کمکش کنم چون خانوادش یه ریال ندادن رفتم تو رستوران کارکردم کسی نمیدونست جز خانواده خودم

باباش میگه برو کار پیداکن منظورش اینه هرکار شد از خدمتکاری بگیر تا هرچی فقط برم کارکنم ک برا اونا پول بفرستیم😐😐 

خانه دارم بخاطر عروسیمون ک شوهرم دست تنها بود برا اینکه کمکش کنم چون خانوادش یه ریال ندادن رفتم تو ر ...

میدونی اینقدر دخترا کار کار کردن، استقلال و پول دراوردن کردن، مردا رو هم پرو کردن

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

واقعا چرا زنگ میزنی یکم به خودت ارزش بده جاییکه نمیخوانت گدایی محبت نکن.. ببخشید رک نوشتم واقعا عصبی ...

اخه هی ترسیدم که باز بگن زنگ نمیزنه خودشو میگیره و فلان و بهمان فعلا دیگه زنگ نزدم از وقتی اینجور گفتن 

۱۰ تا بچه داره فقط چسبیدن به ما ول کن نیستن آسایش نزاشتن بخدا 

میدونی اینقدر دخترا کار کار کردن، استقلال و پول دراوردن کردن، مردا رو هم پرو کردن

اخه  بره به بقیه عروساش بگه اصلا به دختراش بگه برن کارکنن

چرا به من گیر داده😐🤦‍♀️ 

اخه بره به بقیه عروساش بگه اصلا به دختراش بگه برن کارکننچرا به من گیر داده😐🤦‍♀️

چون تو بخاطر چیزی که وظیفت نبود رفتی تو رستوران کار کردی. مطمئنم خانواده شوهرت اینو فهمیدن. الانم ازت انتظار دارن چون تو شأن خودتو در حد پیشخدمت پایین اوردی. (با احترام به همه اونایی که تو رستوران نون حلال در میارن. من دید یه سری آدم بیشعور رو توضیح دادم مثل پدر شوهر استارتر)

اخه هی ترسیدم که باز بگن زنگ نمیزنه خودشو میگیره و فلان و بهمان فعلا دیگه زنگ نزدم از وقتی اینجور گف ...

عزیزم یکم بخودت بیا از بس کوتاه اومدی که انتظاراتشون ازت زیاد شده . اصلا دیدگاهشون ازت مهم نباشه که الان چی در موردت فک میکنن. گل دختر بخاطره خودت میگم قهر نکن ولی یکم سنگین شو