2777
2789
کی زده

نمیدونم صبح اومدن دم در خونمون گفتن نبودن 2 روزه و خونش دزد اومده هرچی طلا داشتن برده و چون پشت بوم ما بهم وصله و از طرفی 3 سال پیش خونه ماهم دزد زد که دوربین گذاشتیم احتمال میدن توی دوربین مشخص باشه

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

شاید باورت نشه ولی چند ساله حتی عیدو تبریک نمیگیم اصلا عید دیدنی کسی نیامد

خوشبحالتون ماهم همینیم فقط عید 

اما زن عموم میره دعا میگیره برامون این عمه ام بهش آماره میده هیشکی این عمه منو خونش راه نمیده چون فضوله

پدر مادرم از دیشب که این یهویی اومده نگهش داشتن همه چی زندگی منو بهش گفتن حتی مهاجرت … پاشو بزاره بیرون یه دعوای حسابی میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خوبی کردی عزیزم چند بار اینجوری کنی دیگه کاری ندارن بهت … یکی دیشب بدون دعوت اومد خونمون اینا نم ...

واقعا ک کاراشون رو اعصابه...

الان من هرچی داد زدم از پشت آیفون ک مامانم کلید و بیاد ببره تنهایی شاید ی سر برم بیرون نیومد منم الان مجبورم بمونم نمیدونم چیکار کنم... واقعا چقد ظلم میکنن بعضی خونواده ها در حق ما دخترا. آدم دوسداره با کسی ک دلش باهاش خوشه بره بیرون خب. آدم مگ چند بار زندگی میکنه. تا وقتی ک مجردی خونواده متاهل هم بشی شوهرت... واقعا چقد دخترایی مثل من گناه دارن 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
هیچ پدرمادری بده بچشونونمخاد

به مامانم چند بار گفتم از زندگی شخصی به اینا آمار نده 

حتی تایم کلاسامو داشت ب عمم توضیح میداد 

بنظر شما درسته این کار؟ چ دلیلی داره اخه 

خوشبحالتون ماهم همینیم فقط عید اما زن عموم میره دعا میگیره برامون این عمه ام بهش آماره میده هیشکی ای ...

کی مهاجرت میخواد بکنه یا کرده  

من ن عمو ن داایی ن عمه هیچکسو نداریم همه فوت کردن

ی خاله مریص احوال دارم ۱۰ساله ی زنگی نزده

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

واقعا ک کاراشون رو اعصابه...الان من هرچی داد زدم از پشت آیفون ک مامانم کلید و بیاد ببره تنهایی شاید ...

دقیقن🥺🥺🥺 میفهمم چی میگیییی 

بخدا تعطیلات تموم شه میرم دنبال کار و کلاس یه کلمه هم با مامانم حرف نمیزنم انقد که دهن لقه 

بادعواچیزی درست نمیشهاز راهش واردشو

چکارشون کنم ابروی منو بردن 

مهمون میاد تو اتاقم اگه بمونم به مهمون میگن این تو اتاق مونده .. 

هنوز کارم مشخص نیست ب همه میره میگه