2777
2789
عنوان

دارن بچه گربه رو عذاب میدن😭

198 بازدید | 10 پست

من‌خودم دیوونه گربه هام. ولی نمیخوام اذیتشون کنم که چون میخوام گربه داشته باشم

خواهرم و بابام دیروز سر کوچه مون یه گربه رو پیدا کردن که انگار ولش کرده بودن چون تو جعبه بوده. 

بعد بابام که وسواس داره ولی خواهرم هی گریه کرده اوردنش. کثیفهههه. انداختنش انباری. بعد من دیشب براش شیر خشک هم گرفتم هی دادم. اونقدری بزرگ هست که خودش شیر میخوره از تو ظرف. 

دیروز هی گفتم یا ولش کنین بره یا بزارین دیوار یکی بیاد ببرتش حداقل مواظبش باشه. گوش نکردن

الان با کلی منت و همه چی بدون شیر گذاشتنش تو یه جعبه تو ماشین داریم میریم مسافرت😭

اینم هی صدا میکنه دلم ضعف میره

غذا که رو شیرش نوشته هر ۴ ساعت یبار بهش بدین فک نکنم گشنش بشه فعلا ولی طفلی میخواد بیاد بیرون‌. گریم گرفته 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توروخدا مواظبش باش

کاش می موندی خونه ازش مراقبت می کردی

من داشتم از همسر سابقم طلاق میگرفتم همسایمون سه تا بچه گربه آورد که مادرشون مرده بود... با اینکه داغون بودم ولی هر طور شده ازشون مراقبت کروم شیر مخصوص بچه گربه خریدم و بزرگشون گزدم

توروخدا مواظبش باشکاش می موندی خونه ازش مراقبت می کردیمن داشتم از همسر سابقم طلاق میگرفتم همسایمون س ...

نمیزارن خونه بمونم هیچجوره

خودم‌کنکوریم ولی همه جا منو میبرن

از طرفیم یه عروس هلندی دارم. مجبور شدم بزارمش خونه بیام

خو دختر خوب اون تو خیایون بوده بدنش پر گک و کنه س. کافیه یکیش بیفته تو ماشین یا بدن شما واویلا دیگه. ...

ما خیلی از دستکش و الکل و اینا استفاده میکنیم.

والا جی بگم. دوست بابام الموت ویلا دارن. مارو دعوت کردن اونجا. برم ببینم‌کسی هست بخوادش

ما خیلی از دستکش و الکل و اینا استفاده میکنیم.والا جی بگم. دوست بابام الموت ویلا دارن. مارو دعوت کرد ...

نخوادم.. الکی گربه رو از کارتن در بیار ول کن تو باغ خودش سا اطراف بگو فرار کرد