2777
2789
عنوان

خانوما بیاید تجربه هاتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست

منم یه تجربه مثل تو داشتم من ۲۲ بودم اون ۲۰ بود از نظر کاری چون دیدم دستش تو جیب خودشه و شاغله خوشم اومده بود ازش نسبت به همسناش که بیکار تو خونه بودن بهتر بود،از نظر عقلی باید خودم بزرگش میکردم یه جورایی تربیت...دیگه دیدیم فایده نداره کات کردیم 

یا دافع البلیات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزای مهم تر از سن هست. ما مورد داریم دختر پنج سال بزرگتره خوشبختن

خب مثلا هیچوقت بهش نگفتن تو بزرگتری و فلان یا اینکه بعد زایمان شکسته بشه از نظر ظاهری یا اختلافای دیگه که ممکنه به وجود بیاد و اینکه چه چیزای مهم تری هست میشه بگید

بلوغ فکری چیز چرتیه اینطوری فکر میکنیم مثلا مردا سنشون بیشتر باشه فهمشون بیشتر میشه یا مثلا اونایی که زندگی سختی داشتن در بهتری دارن که اینطور نیست به نظر من ادم توی رفتار متوجه میشه فقط که چطوره وبقیش مهم نیست البته کوچکتر باشه اصلا و ابدا .چون کلا اینا جذب یه چیزی توی زن میشن که خودشون نداشته باشن و خیالشون راحت باشه و اکثرا توی رابطه که خودشون کوچکترن خیلی خیالشون راحته  چون طرف مقابل درک بهتری داره میبخشه و رابطه رو حفظ میکنه و خیلی کم پیش میاد به راحتی کات کنه درست برعکس خودشون.این شعاره سن یه عدده هم اختراع خودشونه ..

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
خب مثلا هیچوقت بهش نگفتن تو بزرگتری و فلان یا اینکه بعد زایمان شکسته بشه از نظر ظاهری یا اختلافای دی ...

چند ساله ازدواج کردن هنوز بچه ندارن، سنتی نیستن. 

قبل خواستگاری مادر داماد راضی نبود ولی الان دیگه چیزی نمیگه.

خیلی مسایل رفتاری منظورم هست که مهم تره. دو سه سال قبل عقد در ارتباط باشین کند و کاو کنین

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید
بلوغ فکری چیز چرتیه اینطوری فکر میکنیم مثلا مردا سنشون بیشتر باشه فهمشون بیشتر میشه یا مثلا اونایی ک ...

آفرین دقیقا رابطه با سن بالاتر رو واسه این میخوان که فقط ببخشه و گذشت کنه

منم یه تجربه مثل تو داشتم من ۲۲ بودم اون ۲۰ بود از نظر کاری چون دیدم دستش تو جیب خودشه و شاغله خوشم ...

وای منم دقیقا اولیل رابطه دیدم خودش کاریه و پول درمیاره نسبت به دوستاش و هم سناش که واقعا فقط به فکر تفریح بودن و اینا ولی خب بعدش فهمیدم من باید براش مادری کنم و هی تو رابطه هیچی نگم تا دعوا نشه چیزیم بگم میشم غیر منطقی برای سلامت روان خودم کات کردم

چند ساله ازدواج کردن هنوز بچه ندارن، سنتی نیستن. قبل خواستگاری مادر داماد راضی نبود ولی الان دیگه چی ...

ببین اینکه مثلا مادر داماد راضی نباشه خودش یه چالشه دیگه آدم میخواد یه عمر زندگی کنه شاید بعضیا بگن خب خودشون میدونن و همدیگرو دوست دارن و اینا ولی خب مادر دامادم جزوی از زندگیشونه نمیدونم بهرحال انشاالله که خوشبخت بمونن کنارهم

ببین اینکه مثلا مادر داماد راضی نباشه خودش یه چالشه دیگه آدم میخواد یه عمر زندگی کنه شاید بعضیا بگن ...

مادر داماد که همیشه نقش کلیشه ای منفیشو ایفا می‌کنه در هر صورت. حتی اگه اولش موافق باشه. کلا نقش مادرشوهر تیکه انداختن و اذیته 

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید