2777
2789
عنوان

خانوما بیاید تجربه هاتونو بگید

185 بازدید | 23 پست

رابطه عاطفی و دوستی با پسری که سنش از خودت کمتره

لطفا همتون نظرتونو بگید یا اگه تجربه ای داشتین یا دیدین بقیه استفاده کنن

من تجربه خودمو بخوام بگم با کسی بودم که دو سال کوچیکتر از خودم بود و ظاهری اصلا مشخص نبود حتی اون سن بالاتر میزد و اوایل فکر میکردم شخصیتش شکل گرفته بعدا فهمیدم رفتار های بچه گونه زیاد داشت

من ۲۴ بودم اون ۲۲

و اینم هست که من سنم چون بالاتر هست زودتر میخوام ازدواج کنم و اون تازه هنوز داشت مجردی میکرد

یه مورد دیگه هم اینکه زیاد هنوز جدی به کار و پول درآوردن و اینا فکر نمیکرد

در کل اینکه میگن سن عدده و اینا قبول ندارم زیاد 

سن عقلی هم مهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا خیلی مهمه سن عقلی زنا زودتر پخته تر میشن‌از مرداحداقل ۳ سال تفاوت سنی خوبه ولی از ۸ بیشتر نبا ...

آره خیلی معیار مهمیه جدی به نظر منم ۵ سال خوبه ولی بیشتر نه اگه کمتر هم شد اوکیه ولی باید حتما بزرگتر باشه به نظرم

آره خیلی معیار مهمیه جدی به نظر منم ۵ سال خوبه ولی بیشتر نه اگه کمتر هم شد اوکیه ولی باید حتما بزرگت ...

اره منم ۵.۶ سال خوشم‌میاد

با یکی دوسال بزرگتر حرف زدم خیلی اخلاقا و رفتارهای بچگونه داشتن 

من موافقم باشما با بچه ازدواج کنی همش باید مادری کنی

جدی من تو رابطم که کات شد همینطوری بود همش هی دعوا میکرد و میگفت من منطقی ام و همش من باید کوتاه میومدم و معذرت خواهی میکردم چون بچه بود

خیلی چیزای مهم تر از سن هست. ما مورد داریم دختر پنج سال بزرگتره خوشبختن

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید
اره منم ۵.۶ سال خوشم‌میادبا یکی دوسال بزرگتر حرف زدم خیلی اخلاقا و رفتارهای بچگونه داشتن

منم ظاهری میگفتم نه اختلاف سنی زیاد نباشه و اینا ولی الان میبینم نمیتونم رفتار بچگونه تحمل کنم باید پخته و منطقی باشه جدی

پسر باید بزرگ تر باشه که هردو به اون بلوغ فکری رسیده باشنپسر همسن هم خوب نیست چون آدم میبینه خیلی از ...

وای دقیقا همسن هم خیلی بده چون سن عقلیش در واقع کوچیکتره