2777
2789

نیاسینامید واسه جوشام

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرسان مارک کلینیک میگن عالیه

قیمتشم عالیه...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید

عزیزم بهم بگو برای چه هدفی میخوای محصول مراقبتی بخری

من در حدی که بتونم راهنمایی میکنم 

یعنی چه مشکلی رو میخوای برطرف کنی یا چی رو ارتقا بدی

سال های خیلی زیادی درگیر بودم با پوستم و خیلی در مورد محصولات مراقبتی خوندم

اگه دوست داشتی بگو الان روتین داری یا نه 

عزیزم بهم بگو برای چه هدفی میخوای محصول مراقبتی بخریمن در حدی که بتونم راهنمایی میکنم یعنی چه مشکلی ...

روتین ندارم

فقط میخوام پوست صورتم شاداب تر بشه 

مشکلی نداره

و پشت دستمم خیلی خیلی خشکه

انگار دست یک کارگره که هرروز ظرف میشوره😁

یک جوری پوسته پوسته است ک توی کیفم کرم گذاشتم ک اگه یادم بره مرطوبش کنم از شدت خشکیش خودم شرمنده میشم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
روتین ندارمفقط میخوام پوست صورتم شاداب تر بشه مشکلی ندارهو پشت دستمم خیلی خیلی خشکهانگار دست یک کارگ ...

ببین کلا محصولات پایه مراقب پوست شوینده، مرطوب کننده و ضدافتاب هست

یعنی اینا حتما باید باشه

و مهمه که متناسب با نوع پوستت انتخاب بشه

برای صورتت اگه پوستش خشکه یه شوینده مخصوص پوست خشک بخر (از خارجی ها سراوی و بایودرما خوبن، از ایرانی ها لافارر و ویتالایر)

یه ضدافتاب خوب بخر، من تقریبا همه مارک های پرطرفدار رو امتحان کردم، بیشترین رضایت رو از مارک های کره ای مثل بیوتی اف جوسان و skin1400 داشتم

یه ابرسان خوب هم بخر ختما چون خشکی پوست در دراز مدت باعث چروک هم میشه، کلینیک خوبه، سرم توریدن و کرمش رو اگه باهم بخری و باهم استفاده کنی عالیه

برای دستات یه ابرسان قوی استفاده کن و حتما یه ضدافتابی که چربی خوبی داشته باشه به دستات بزن در طول روز (من از سینره یا پیکسل مخصوص پوست خشک به دستام میزنم که ارزون هم هست)، یه دوره هم شب ها کرم ترمبم کننده بزن به دستات (سیکالفیت اون خوبه، ارزونتر بخوای مارک ژیناژن)

ببین کلا محصولات پایه مراقب پوست شوینده، مرطوب کننده و ضدافتاب هستیعنی اینا حتما باید باشهو مهمه که ...

مرسی عزیزدلم

ابرسان قوی برای دست همون کلینیک خوبه؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مرسی عزیزدلمابرسان قوی برای دست همون کلینیک خوبه؟

نه عزیزم

کلینیک برای دست کارایی نداره

به نظرم یه محصول چربتر برای دستات استفاده کن

من مارک سراوی میزنم، اما هر مرطوب کننده ای که باهاش راحتی اکیه

البته یه مدل مرطوب کننده های حاوی اوره هم هستن که توی خشکی های شدید پوست کاراییشون بیشتره، از این مدل ها هم میتونی استفاده کنی

سلام عزیزم خوبی من درول از اوردینری زیاد راضی نبودم

برندهای کره‌ایی خیلی بهترن

من کاز دی باها استفاده میکنم از یه سری سرم هاش عالیه

رتینولش ضد چروکه

سرم پپتایدش عالیه

ویتامین سی ش هم خیلی خوبه

هیالورونیک اسید برند اسکین ۱۰۰۴

سرم جمع کننده منافذ کوزارکس

ابرسان کلینیک

سرامید ایلیون

ضد افتاب ایزنتری

اینا رو من خیلی راضی بودم

کرم اسمارت کلینیکم خیلی خوبه

ببخشید این همه نوشتم چون خودم خیلی الکی خرج روتین پوستی کردم و دور انداختم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید