2777
2789
مگه قبلاهم دست بزن داشته؟

تو این شرایط اون شوهر کم استرس و تنش رو سرش نیست اینم وایساده بالا سرش هی نق نق عصبی شده زده این بچه بازی دو طرفه بوده هی نگو شوهرش زده

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید

سلام عزیزم، شبتون بخیر

کاریو که شروع میکنید آشنایی دارید و مهارت انجامش دارید یا آگاهی و علم کافی دارید، بایستی هدف مشخصی برای خودتون تعیین کنید و یک ذوق و شوقی داشته باشید، فراز و نشیب هست ناامید و مایوس نشید. 

گاهی همه موارد بالا رعایت میشه اما بازهم کار  به نحو احسن برگزار نمیشه، حتما خیری توش هست. توکلتون از دست ندید. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دور گردون ، گر، دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید
دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر ...

اصلاپیشنهادتون ازانسانیت به دوره عزیزم زن وشوهرمگه نبایدتوسختی وآسونی کنارهم باشن.الان مردضررکرده دوستتون بایدحمایتشون کنن که بتونن دوباره سرپابشن نبایدبیشترنمک روزخم بشن براهمسرشون