2777
2789
عنوان

عکسای چهارشنبه سوری 🔥😻

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم شرمنده مزاحم میشم. اون خانومی که امروز تاپیک زد و گفت دوره هاشو رایگان می‌فرسته.براتون دوره اعتماد به نفس رو فرستاد؟؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
سلام گلم شرمنده مزاحم میشم. اون خانومی که امروز تاپیک زد و گفت دوره هاشو رایگان می‌فرسته.براتون دوره ...

عشقم بهم گفت ایدی تلگراممو بدم، بهش گفتم اگه ممکنه ایشون ایدیشو بده، هنوز جواب ندادن

شما چطور؟

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عشقم بهم گفت ایدی تلگراممو بدم، بهش گفتم اگه ممکنه ایشون ایدیشو بده، هنوز جواب ندادنشما چطور؟

من آیدیمو دادم اما هنوز خبری نشده

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید