2777
2789
عنوان

یه گربه نارنجی بامزه مدنیه میاد رو حیاطمون

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
آخه خیلی مهربونه باورت نمیشه چقدر ناز کنارم می‌خوابه اون حس اعتمادی که بهم داره دنیاییه

اره میدونم چی میگی خودشون لوس میکنن 😄

با این حال میگم نکنید لااقل دست نزن نمیدونی کجا میره میاد تازه زخمی کنه شمارو باید آمپول بزنید خدای نکردی دکتر لازم بشید همسرتون و بقیه برخورد خوبی نمیکنن اذیت میشی .جانب احتیاط بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای تورو خدا این حرفها چيه  اگه اینطور که شما می گین بود من باید هار بودم. در مورد هاری مطالعه کن. گربه خودش هاری نداره فقط در صورتی که سگ هار گازش بگيره  جای خطر داره   هاری ۹۹درصد برای سگ هست  و فقط ۱ در صدش مربوط به کل حیوون های دیگه ست و اونهم فقط در صورتیه که سگ هار گازش گرفته باشه  و دیگه اینکه هاری فقط و فقط از طریق بزاق و گاز منتقل می شه نه چنگ.  اینجا متاسفانه اطلاعات پایینه  و بیخود استرس می دن.   و یه مسئله دیگه اینکه خوشبختانه گربه به اون صورت بیماری نداره و انتقال نمی ده حتی گربه خیابونی خیالت راحت 

وااااای تورو خدا این حرفها چيه اگه اینطور که شما می گین بود من باید هار بودم. در مورد هاری مطالعه ک ...

مرررسی عشقم از وقت گذاریت متاسفانه تو گوگل اینقدر ادمو میترسونه که ادم فک میکنه همین الان میمیره