2777
2789
عنوان

یه گربه نارنجی بامزه مدنیه میاد رو حیاطمون

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
منم همینطور بودم اما الان اصلا ازشون نمی‌ترسم...

الهی🥹

مراقب باش دفعه بعد چنگ نزنه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

عزیزم باید بری مرکز بهداشت واکسن هاری بزنی حتماً حتماً برو ،واکسنش رایگان هست .سه دوز باید بزنی .من تا حالا دوبار گربه چنگم زده ،یه بار ۳ دوز واکسن زدم ،یه بار دیگه دو دوزبابد حداکثر ۲۴ ساعت از زمان زخمی شدن بگذره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم چیزی بشه ولی سعی کنید شکشو ناز نکنید احتمالا بخاطر همینا چنگ انداخته الهی بگردم منم عاشق ای ...

چنگ نزد برای منم اتفاقی پنجولش بهم خورد اما پوست دستم خشک بود سریع ترک خورد و خون اومد

پس فردا برم برای اطمینان میتونم همینطوری برای پسرمم بزنم که اگر در آینده باز چنگش زد طوریش نشه؟؟

به جای واکسن زدن واسه بچه بنظرم بهتره با گربه بازی نکنید واکسن هم یه عوارضی داره بالاخره 

واکسن کزاز فکر کنم تا ۱۰ سال ایمنی میده اگه قبلاً زده باشید براتون نمیزنن ولی واکسن هاری میزنن که فقط ۳ ماه ایمنی میده ،مراکز واکسیناسیون هاری روزهای تعطیل هم فعال هستن . حتماً برو واکسن بزن .من همیشه خواننده خاموش بودم هیچوقت  تاپیک نزدم به ندرت هم در بحث ها شرکت میکنم ولی به خاطر اهمیت این موضوع اومدم تو تاپیک شما.تو‌رو خدا سهل انگاری نکن 

واکسن کزاز فکر کنم تا ۱۰ سال ایمنی میده اگه قبلاً زده باشید براتون نمیزنن ولی واکسن هاری میزنن که فق ...

چشم عزیزم حتما خودمم اینبار خیلی نگران شدم اما پسرم دوهفته پیش ک دستش خراش برداشت طوریش نشد الان ک دیگه لازم نیست ببرمش دکترط؟؟

به جای واکسن زدن واسه بچه بنظرم بهتره با گربه بازی نکنید واکسن هم یه عوارضی داره بالاخره

اخه عاشق حیووناس بهش گفتم مامان نیا رو حیاط کلی گریه کرد (چون من میرم حیاط لباس پهن کنم یا برای گربه ها غذا یا آب بذارم و دیگه این نارنجی میاد پیشم پسرمم میخواد بیاد )