2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید لانه گزینیه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

انشاالله که باشید شاید لانه گزینی بوده  من ناه قبل اینجوری شدم ولی دو روز بعدش پریود شدم‌چقد از لکه بینیتون میگذره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

احتمالش بالاست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
انشاالله که باشید شاید لانه گزینی بوده من ناه قبل اینجوری شدم ولی دو روز بعدش پریود شدم‌چقد از لکه ...

شما تا حالا لکه بینی داشتین من نداشتم 

امروز بعد از ظهر یکم لک بینی قهوه ای داشتم و همین

درستهلکه بینیت کی بوده که تموم شده؟

همین امروز بعد از ظهر با دلدرد شدید شروع شده من فکر کردم قراره مثل همیشه پریود بشم ولی ی لکه های قهوه ای دیدم ک تاحالا ندیدم و بعدش هم قطع شد ک هنوز پریود نشدم