2777
2789
مزایای زیادی داره اگه اهل اینجایی باید بدونی که بیشتر خدمات براشون رایگانه من کسانی ازشون دیدم وضعشو ...

بیمشون خوبه جز کارای زیبایی همه چیو شامل میشه برنج و روغنم میگیرن با شیر و خوراکی و... واسه هر مناسبتیم پول میریزن مزیتاش همینه دیگه 

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمشون خوبه جز کارای زیبایی همه چیو شامل میشه برنج و روغنم میگیرن با شیر و خوراکی و... واسه هر مناسب ...

آره خب اینا کمه؟ همون برنج و روغن رو مردم عادی باید رایانه چند نفر رو روی هم بذارن بگیرن ولی به اونا معمولا زود به زود میدن 

یکی از آشناها آنقدر بهشون خوراکی میدادن به فامیلاش هم پخش میکرد 

البته سابقه کاری زیاد جایگاهشون ایناهم توش تاثیر داره

آره خب اینا کمه؟ همون برنج و روغن رو مردم عادی باید رایانه چند نفر رو روی هم بذارن بگیرن ولی به اونا ...

استخدام شدن اونجا خیلی راحته خواستی تو هم استخدام شو

استخدام شدن اونجا خیلی راحته خواستی تو هم استخدام شو

آره آزمون اینا داره قبولی هم سخت نیست ولی خانوما زیاد برنمیدارن اگه برمیداشتن هم قبلش آموزش پرورش استخدام شدم نمیتونستم برم البته دوست هم ندارم برم فقط از مزایاش گفتم هر کس در هر جایگاهی باشه واسش تلاش کرده 

آره آزمون اینا داره قبولی هم سخت نیست ولی خانوما زیاد برنمیدارن اگه برمیداشتن هم قبلش آموزش پرورش اس ...

موفق باشی منم بابام میگه لیسانس داشتی استخدام بودی😂 حیف ندارم هنوز سنم کمه