2777
2789
ی چیزی ی جا شنفتن هی تکرارش میکنن..چرا نمیاند تو غربت تو گرما و الودگی سر کار؟

عزمزمه خیلیا تو جاهای سخت تر و پای کوره ها کار میکنن برای ماهی ۱۲ میلیون مگه شرکت نفتی ها خونشون رنگین تر از بقیه ست که ۱۰۰ تومن میدن بهشون 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرکت نفتی ها ۱۰۰ دست کم میگیرن مگه خونشون رنگی تر از سرکت ها دیگه ست آخه

عزیزم اگه ماها شرکت نفتی هستیم خودمون و اطرافیان حقوق شرکت نفت کارمندا ۴۰ تومنه زیاد خودتو ناراحت نکن

اون مدیران حقوقشون بالاست یا قراردادی ها

بعد هم ما هستیم که بوی گاز دکل ها ریه هامون و نفت زمینامون رو داغون کرده نه شما پس حق ماست اینقدر خودت رو ناراحت نکن 

خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

ما شهرستان مون معدن داریم نمی‌گم کجا می ترسم شناسایی شم کارمنداش یه زندگی دارن بیا و ببین دکتر پیششو ...

ولی من فهمیدم کجایی😂

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

عزیزم اگه ماها شرکت نفتی هستیم خودمون و اطرافیان حقوق شرکت نفت کارمندا ۴۰ تومنه زیاد خودتو ناراحت نک ...

اتفاقا تمام حق ها رو دادن به نفت فقط چون اسمش نفت بقیه شرکت ها رو سنگ گذاشتن روشون کدوم بوی نفت کسی که شرکت ذوب آهن هست یا پای کوره آتش و تو گرما بد اونا آدم نیستن چه حرفا برای بوی نفت?کلا ایران همینیطوه یکی بخوره تا تنگ دل یکی بمیره از درد دل سر اینهک شرکت نفتی ها همه جیز حق خودشون میبینن فقط و فقط 

عزمزمه خیلیا تو جاهای سخت تر و پای کوره ها کار میکنن برای ماهی ۱۲ میلیون مگه شرکت نفتی ها خونشون رنگ ...

خب پاشید بیایید بگیرید،کسی جلوتونو نگرفته اگه میدن این رقم رو چرا ک ن..شبانه راه بیفتید.تا نفتیا نگرفتن این مقدار رو..

هر بار این درو محکم ببند برو
خب پاشید بیایید بگیرید،کسی جلوتونو نگرفته اگه میدن این رقم رو چرا ک ن..شبانه راه بیفتید.تا نفتیا نگر ...

مگه الکی هست که کسی بیاد اونجا پارتی میخواد آشنا و هزار تا چیز دیگه طبق شرایط کاری ایران ههم نیروها با پارتی میرن اونجا یا آشنا و ارث پدرشون انگار 

عزیزم اگه ماها شرکت نفتی هستیم خودمون و اطرافیان حقوق شرکت نفت کارمندا ۴۰ تومنه زیاد خودتو ناراحت نک ...

ولشون کن تو منطقه خوش ابو هوا وردل خونواده نشستن ی چیزیو هی تکرار میکنن،ماها ک غربتیم تو مناطق محروم درک میکنیم ک اومدن این مناطق کار هر کسی نیس

مگه الکی هست که کسی بیاد اونجا پارتی میخواد آشنا و هزار تا چیز دیگه طبق شرایط کاری ایران ههم نیروها ...

ن چرا پارتی؟ازمون میگیرن هر کی اومده با ازمـــــــــــــــون و هزار فیل تر رد شده،حرف الکی نزنید حتی زمانی بود ک برا قد استاندارد اگه یک سانت کم بود رد میشدن طب صنعتی..کجای کاری بابا