2777
2789
عنوان

خانما یک سوال ذهن منو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 81 پست
اسی سنتی ازدواج کردی چقدر فرصت اشنایی دادی؟من احتمالا ازدواج سنتی باشه میترسم نتونم دوستش داشته باشم ...

من آره سنتی سه چهار ماه مشاوره و اینا رفتیم 

آخه خب نمی‌دونم شما چطوریه من از در اتاق اومدم بیرون دیدنش عاشقش شدم تا حالا کسی رو اینجوری دوست نداشتم بعدم که باهاش حرف زدم خیلی علاقه مند شدم بهش 

یعنی رابطه کامل؟

اره دیگه ، زیاد باهاش تنها نمون و سعی کن عروسیت زودتر بشه ، نامزدی طولانی خوب نیست ، به خاطر خودت میگم ها ، همسایمون نامزدش هنوز دختر خالش بود تو نامزدش ولش کرد ، بیچاره پدر دختره سکته کرد فوت شد ، ولی پسره راحت رفت زن دلخواهشو گرفت

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من آره سنتی سه چهار ماه مشاوره و اینا رفتیم آخه خب نمی‌دونم شما چطوریه من از در اتاق اومدم بیرون دید ...

اسی قبلا با کسی در ارتباط نبودی؟

همسرت اولین نفر بود؟

من فکرم پیش اکسمه💔

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
برای دختر های آفتاب مهتاب ندیده عادیه ، منم اینطوری بودم

اینکه تو دوران عقد شوهرت مجازه دست بزنه بهت ربطی به آفتاب مهتاب نداره از خواهری دختر عمویی دیده که حداقل نامزدشون دست بندازن دور گردنشون،اونم دخترای الان

اره دیگه ، زیاد باهاش تنها نمون و سعی کن عروسیت زودتر بشه ، نامزدی طولانی خوب نیست ، به خاطر خودت می ...

خب من با اینکه یکسال و نیمه اما اجازه رابطه کامل ندادم و نمیزارم کلا یعنی خیلی تحت تاثیر قرار نمیگیرم که چنین اجازه ای رو بدم اما آره درست میگی هر چی فاصله بین دو دیدارمون بیشتر میشه مشتاق تره؟

مثلا ما هفته ای یکبار همو میبینم از یک روز کامل با همیم به نظرت خوبه؟ یا کمتر باشه؟

اینکه تو دوران عقد شوهرت مجازه دست بزنه بهت ربطی به آفتاب مهتاب نداره از خواهری دختر عمویی دیده که ح ...

نه والله من ندیده بودم فامیل هامون خیلی جدی هستند همچین رفتارهایی ندیدم ، شاید حتی ندیدم پدرم مادرمو بغل کنه 

اینکه تو دوران عقد شوهرت مجازه دست بزنه بهت ربطی به آفتاب مهتاب نداره از خواهری دختر عمویی دیده که ح ...

آقا دست دور گردن نه اونو میفهمم دست به چیز دیگه 

اسی قبلا با کسی در ارتباط نبودی؟همسرت اولین نفر بود؟من فکرم پیش اکسمه💔

ارتباط بودم اما فقط پیام و دیدار اصلا دست بزنه و فلان اصلا یعنی مثل یک آشنایی

خب من با اینکه یکسال و نیمه اما اجازه رابطه کامل ندادم و نمیزارم کلا یعنی خیلی تحت تاثیر قرار نمیگیر ...

عزیز اگه پسر خوبیه و مشکلی ندارید عروسیتو زودتر بگیر برو سر خونه زندگیت ، نامزدی اصلا خوب نیست ، پسر ممکنه دختر از چشمش بیفته ، دیگه یک سال نیم برای نامزدی خیلیه