2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب گفت من تنهایی از پس خونه و هزینه های زندگی برنمیام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زیاد ولخرج نیستم حتی اون همه طلاهامو گرفت فروخت

وقتی با کسی که درآمدش پایینه ازدواج میکنی باید بپذیری که یا خودت هم شاغل باشی یا فشار و سختی ها رو تحمل کنی . ۱۵ تومن خیلی خیلی کمه باید یه فکری کنید برای افزایش درآمد 

البته وقتی امینیت شغلی و مالی نداشته نباید ازدواج میکرده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

حدودا 15 میلیون

واقعا کمه . بخصوص مستاجر هم هستید

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

دییگه گذشت دوران خوش مجردی 

الان باید با چالش های نامرد زندگی آشنا بشی  

باید یادبگیری از خود گذشتگی کنی 💜💜💜💜باز خوبه ک فعلا بچه نداری 

خدا براتون بسازه الهی

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

حدودا 15 میلیون

بندخدا حق داره شرایط خیلی سخته میتونی یه کاری دست و پا کن واسه ی خودت 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید

من هفده سالم بود ترم یک دانشگاه هنر نامزد کردم چهار سال دوست بودیم

منو از درس روابط اجتماعی فامیل دوست همه چی محروم کرد خونه نشینم کردن

حالا دوازده سال گذشته یه پسر سه ساله دارم با اینکه وضعش خوب شده یه ساله،با هردعوایی بهم میگه مفت خور برو سرکار

درصورتی که قبل بچه نمی‌داشت برم وگرنه میخواستم خیلی هم میخواستم 

توام از این حرفش تا بچه نداری استفاده کن یا برو کراتین یا طراحی ناخن رنگ مو

یا خیاطی،پشیمون میشی بعدا که چرا نرفتم