2777
2789
عنوان

خانما یه سوال بیاین لطفا

44 بازدید | 11 پست

بچم یکم مدفوع رو شرتش بود بعدش شلوار شرتو بادست شستم الان میشه شلوارو بندازم لباسشویی با لباسای خودش یا نه من وسواس دارم خواستم ببینم کار درست چیه؟ یا مثلا شلوار پریودی که پامونه ولی چیزی روش نیست چی اونم میشه انداخت لباسشویی؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
لباسشویی به آب کر وصله عزیزم ۳ بار ابکشی رو بزن موقع شستشو و با خیال اسوده بنداز تو ماشین

یعنی شما هر دو مورد رو میندازین لباسشویی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی شما هر دو مورد رو میندازین لباسشویی؟

بله اول عین نجاست رو پاک میکنم با آب  ،اگر نجاست داشته باشه، و بعد میندازم تو ماشین 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بله اول عین نجاست رو پاک میکنم با آب ،اگر نجاست داشته باشه، و بعد میندازم تو ماشین

یعنی من این دوشلوار رو آب بزنم یا نیازی نیست؟

شلوار بچه رو که میگی با دست شستی یبار پس نجاست نداره ، شلوار خودتم که اصلا گفتی خون بهش نیست دیگه بنداز لباسشویی عزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شلوار بچه رو که میگی با دست شستی یبار پس نجاست نداره ، شلوار خودتم که اصلا گفتی خون بهش نیست دیگه بن ...

نه شرت رو شستم شلوار رو نشستم چیزی هم روش نیست ولی شاید رطوبت بهش خورده باشه