2777
2789
عنوان

تو این دو هفته سه کیلو

151 بازدید | 16 پست

اضاف ‌کردم 😐😐😐چخبره خو اه چیه آدم یکم میخوره زودی چاق میشه آخه اندازه هم‌میخورم زیاد پر خوری نمیکنم  لاغر کردن به سختی چاق شدن خیلی راحت 🙄🙄🙄 غذام شده مثل غذای بچه ها الانم یکم زیاد میخورم معده درد میگیرم 🙄🙄😐😐😐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من الان نیاز داشتم به همچین تاپیکی. قبلا رژیم فشتینگ گرفته بودم و خیلی خوب جواب داد و بعد دوباره بنا ب شرایطی رژیم رو رها کردم. الان نوع رژیمما عوض کردم و الان دارم از گرسنگی میمیرم تا دوباره معدم کوچیک بشه مثل قبلا

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍
من الان نیاز داشتم به همچین تاپیکی. قبلا رژیم فشتینگ گرفته بودم و خیلی خوب جواب داد و بعد دوباره بنا ...

من رژیمم کالری شماری هستش اصلن فست نمیگیرم قشنگ رعایت کنم هفته ای ۱ کیلو‌کم میشه 

من الان نیاز داشتم به همچین تاپیکی. قبلا رژیم فشتینگ گرفته بودم و خیلی خوب جواب داد و بعد دوباره بنا ...

بیشترمیوه بخور یا آب میوه ی طبیعی ..غذا هایی که زیاد چربی نداشته باشن 

من رژیمم کالری شماری هستش اصلن فست نمیگیرم قشنگ رعایت کنم هفته ای ۱ کیلو‌کم میشه

من الان دیگه حذف ناهار هست چون شنیدم خیلی خوب جواب میده.

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍