2777
2789

من با استادم الان ۸ماه که دوستم  اون اوایل به قول خودش برای اینکه منو به دست بیاره دم به دقیقه زنگ و پیام میداد من یه جوری تو این رابطه رفتار کردم که اگه بهم بی محلی کنه بیشتر میرم سمتش این اخرا رفتارش رفته بود رو مخم مثلا توی یه روز فقط دوبار پیام میداد وقتاییم که من پیام میدادم همیشه با مهربونی جوابمو میداد بی توجهی نمیکرد هر دفعه ام میگفتم این رابطه اذیتت میکنه خداروقسم میخورد که تمام دلخوشیم تویی

اخر هفته ها همیشه میرفت کوه بهمم میگفت چهارشنبه فقط پیام میداد تا جمعه خبری نبود ازش شنبه که میومد ویس میداد بازم با مهربونی صحبت میکرد کلا شنبه تا چهارشنبه خدایی هیچ بی توجهی نمیکرد پیامم زود سین میکرد قرارم میذاشتیم اصلا بی توجهی نمیکرد تایم حتی جور میکرد که همو ببینیم من با خودم فکر کردم این شاید دنبال بهونست که بره از پیشم خودم دوروز تموم از صبح تا شب پیدام نشد هر دوروز بهم ویس داد خودش گفت کجایی عزیزم کم پیدایی حالمو میپرسید حتی تبریک عیدم گفت ولی من جواب ندادم پشت بندش زنگ زد بازم جواب ندادم عصرش دیدم پیام داد گفت دلم تنگ شده برات منم سنگین حرف زدم خودش متوجه شد بهمم گفت حدااقل یه تبریک میگفتی بعدم دوروز بهم هیچی نزدیم من یکی از بستگانم فوت کرد از شدت ناراحتی بهش پیام دادم اونم زود سین کرد گفت سلام عزبزم خیلی ناراحت شدم دردت به جونم کاش الان کنارت بودم خودم حتی فرداام حالمو پرسید بعد دیگه شبشم من پیام دادم خوب صحبت کرد باهام فرداش صبح بخیر گفتم اونم گفت صبح بخیر نفسم حالت بهتره بعد گفتم مرسی خوبم دیگه سین نکرد تا شب فردا صبح ویس داد گفت معذرت میخوام دیروز انتن نداشتم یه عالمه ام گفت دوست دارم حالمو پرسید من جواب ندادم پشت بندش توی دوروز ۴بار پیام داد که چرا جوابمو نمیدی اسممو صدا میکرد اخرم گفت میبینی و جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش

سوالم ازتون اینه که چرا خودش این رفتار میکنه بعد موقعی که فاصله میگیرم هی پیام میده پشتش؟اخرم میگه باشه عزیزم راحت باش این یعنی چی اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه اخر هفته ها کم پیدا میشه احتمال 50 درصد یا زن داره یا صیغه ای چیزی...دوستم با یه پسر جَوون توو رابطه بود ...دقیقا از چهارشنبه تا جمعه کم پیدا میشد یا مثلا میگفت گوشیم دست خواهرمه میدم بهش بازی کنه و اینجور چیزا با هزارتا تعقیب و تحقیق فهمیدیم یارو زن داره زنشم حاملست...منتها زن و زندگیش تو شهرستان های اطراف بود برا همین هیچکس توو محل کارش و ...متوجه ی متاهل بودنش و ...نشده بودن

ضمنا هیچوقت بیان نکن که این رابطه اذیتت میکنه و....

وا خب الان مشکلت چیه دقیقا دوست عزیز؟؟؟

مشکلم اینه که تو دوروز ۴بار پیام داد جواب ندادم 

بعدش بهم گفت باشه عزبزم راحت باش

الانم ۲روزه هیچ خبری نیست ازش

اینکه گفته راحت باش عزیزم یعنی چی ؟

یعنی از خداش بوده کات کنم؟

اینکه اخر هفته ها کم پیدا میشه احتمال 50 درصد یا زن داره یا صیغه ای چیزی...دوستم با یه پسر جَوون توو ...

خب الان این وسط منو میخواد چیکار‌؟

خودم که از قصد بهش بی محلی میکنم ولی اومده چند بار پیام داده بهم

بعدم گفت باشه عزیزم راحت باش

این یعنی چی اخه؟

یعنی از خداشه کات کنم؟

مشکلم اینه که تو دوروز ۴بار پیام داد جواب ندادم بعدش بهم گفت باشه عزبزم راحت باشالانم ۲روزه هیچ خبری ...

واااییی ببین تو هم خدا رو میخای هم خرما رو بخدا من به جای اون بنده خدا حرصم از دست تو در اومد 

اولا ببین عزیزم رابطه شما فقد یه رابطه رلی هست هیچ جدیتی نیست و توقع بیش از این هم نداشته باش چهاررررر پیم داده جواب ندادی خب چیکار کنه دیگ بیاد ب پات بیفته ها؟؟؟ خب گفته راحته باش دیک چقدر انتظار منت کشی داری چهار پیام داده به فکرت بوده 

روانشناس برو

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید
خب الان این وسط منو میخواد چیکار‌؟خودم که از قصد بهش بی محلی میکنم ولی اومده چند بار پیام داده بهمبع ...

عزیزم جوابش سادست....هول بودن!

اکثر استاد ها هول دخترن یه نمونش تاپیکی که خودم زدم(یه استاد دانشگاه 38 ساله ...)

بعد یه چیزی بهت بگم هیچوقت با استاد خودت یا چمیدونم صاحبکارت توو رابطه نرو چون یهو به خودت میای میبینی چه حاشیه های سنگینی برات درست کردن

نه زیاد براش مهمی وعاشقته نه اونقدری بی اهمیتی که بیخیالت بشه...کلا اینجور آدما خیلی آزاردهنده هستن چون همیشه احساس کمبود میکنی باهاشون‌..حس میکنی دوستت ندارن..اینا قصدشونم جدی نیس..به نظرم بهش بگو اگه واقعا بهت علاقه داره بیاد خواستگاریت اگه نه این رابطه رو تمومش کن هرچه زودتر

بی احترامی نباشه ها،ولی خب خیلی متن نوشتیبه خاطر همین کسی جوابت نمیده خانم

فقط یه سوال دارم

این اقا خودش بعضی از روزا فقط صبح بخیر بهم میگه بعد تا فردا خبری نیست ازش فرداش اومد ویس داد باهزار جور قربون صدقم رفت خودمم بهش از قصد بی محلی کردم ولی اومد بااینکه پیام اول جواب ندادم ۳بار دیگه ام پیام داد اخرم گفت باشه عزیزم راحت باش

این حرفش یعنی چی

یعنی از خداش بود کات کنم؟

فقط یه سوال دارماین اقا خودش بعضی از روزا فقط صبح بخیر بهم میگه بعد تا فردا خبری نیست ازش فرداش اومد ...

از خداش که نه،

ولی بدش هم نمیومد که خلاصشه فک کنم،

از این یک تیکه متنتون این برداشت رو کردم

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم