2777
2789
عنوان

کسب هست موهاش شبیه من باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 49 پست

منم همین بودم 

از یه سنی به بعد همشون یک رنگ میشن 

اون تارهای طلایی هم که میگی میشن سفید

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره اکثر ادما اینجورنوالا منم موهام مشکیه پایینش قهوه ای میشهنامزدم مشکیه وسط ریشاش تارای طلایی داره ...

موهای نامزدت چجوری مشکیه با تار طلایی 

خیلی عجیبه😮

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم از یه سنی به بعد همشون یک رنگ میشن اون تارهای طلایی هم که میگی میشن سفید

نه دوستشون دارم 😣🥺

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

آره من تو آفتابم ک کلا رنگ موهام فرق میکنهتازه ی میز عجیب تو موهای زاعت بیکنی هم اون روز دوتا موی طل ...

عجیب نیست 

مثل منی دیگه 😁

من چندین تا طلایی خیلی روشن دارم 

در حالی که قالب موهام خرمایی قهوه ای هست 

نه دوستشون دارم 😣🥺

منم خیلی دوس داشتم موهامو هرکی میدید عاشقشون میشد اما خب گذر ایام هست و پا به سن گذاشتن ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
منم کف سرم چربه..خارش هم داری؟

کم و بیش

من کف سرم بی نهایت چربه 

ولی دم موهام خشک 

مختلط هست سرت ؟

موهای نامزدت چجوری مشکیه با تار طلایی خیلی عجیبه😮

نه ریشاش مشکیه ولی مثلا وسط سیبیلاش تارای قهوه ای روشن داره باعث میشه سیبیلاش روشن دیده بشن خیلی با نمکهه😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عجیب نیست مثل منی دیگه 😁من چندین تا طلایی خیلی روشن دارم در حالی که قالب موهام خرمایی قهوه ای هست

موی زاهد گفتم ن موی سر

تو قسمت بیکینی موهای طلایی دارم تازه من با اپلیدی از ریشه میکنم اما باز میبینم خودمم سبزه هستم بور نیستم ک بگم موهام بوده 

پرنسس جان الان ناراحتی؟

نه 😁

ولی موهای یک دست خیلی جذاب تره 

موی زاهد گفتم ن موی سرتو قسمت بیکینی موهای طلایی دارم تازه من با اپلیدی از ریشه میکنم اما باز میبینم ...

آها الان فهمیدم

والا تو این مورد تخصصی ندارم 

ولی یه دکتر برو دلیلش رو ازش بپرس

نه سرم چربه اگه یه روز در میون حموم نرم میخاره زیرناخونم چربی میاد دراین حد چربه...مختلط چجوریه

منم همینطورم

مختلط یعنی کف سر چرب

دم موها خشک 

باید حتماااا بری متخصص پوست و مو 

برات شامپو مخصوص بنویسه خواهرم