2777
2789
عنوان

کسب هست موهاش شبیه من باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 49 پست
خیلیم قشنگه من موهام مشکی و توی نور قهوه ای تیره...اما حنا گذاشتم توی نور قهوه ای روشن دیده میشه.... ...

روزی ۱۰۰ تار مو طبیعیه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم.موهای خرمایی اینمدلین

آ امیدوارم شدم 😍😍

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

ایرانیا اکثر همینن دیگه مو مشکی نداریم زیادهمه ی تم رنگی خرمایی انمنم خودم موهام خرمایی روشن روبه نا ...

منه بدبخت پر کلاغی و مشکی ام🥲💔

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

ایرانیا اکثر همینن دیگه مو مشکی نداریم زیادهمه ی تم رنگی خرمایی انمنم خودم موهام خرمایی روشن روبه نا ...

من بیشتر موهای خرمایی روشن یک دست دوست دارم 

اون چند تا تار طلایی موهام کارو خراب کرده 😁

اره اکثر ادما اینجورن

والا منم موهام مشکیه پایینش قهوه ای میشه

نامزدم مشکیه وسط ریشاش تارای طلایی داره😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خودم نه ولی یه همکلاسی داشتم موهای جلوش سفید بود

یه اسمی هم داشت به علت

ولی یادم نیست

درکل خوشگله بنظرم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
100 تا خیلی نیست؟یعنی توام ریزش داری؟اگه آره چقدر؟

نه خیلی نیست و کاملا طبیعیه 

من ریزش مو دارم 

روزی ۱۰۵ تا تار حداقل از سرم میریزه

رفتم دکتر بهم شامپو داده البته برای موهای چربمه ولی ریزش رو هم کمتر کرده

آره من تو آفتابم ک کلا رنگ موهام فرق میکنه

تازه ی میز عجیب تو موهای زاعت بیکنی هم اون روز دوتا موی طلایی پیدا کردم پاینش مشکی بود نصف دیگش طلایی خیلی عجب چون من بور نیستم علتش چیه 

منم موهام سرش مشکی کم کم قهوه ای میشه بعد لابه لاش طلایی داره

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید