2777
2789
میام نی نی سایت دغدغه های قد رو میبینم نمی‌دونم به عدالت خدا شک کنم یا به پیشونی سوختم بگیرم

حق👌💔

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

متوسط قد در پایان سن رشد در زنان ۱۶۲ و در مردان بین ۱۷۲ تا ۱۷۵ سانتی‌متر است.در حقیقت زیر ۱۶۲ شما از ...

منظورت چبه ک شما از میانگین پایین تری😂ففقط ۵ سانت ازم بلندتری  قطعا کسی بخاطر ۵ سانت نمیتونه خوشبخت تر از دیگری باشه

امیدوارم همیشه خوشحال باشی 

هـ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بالای۱۷۰ام.اما پاشنه۱۰سانتی رخ خوبی برای این قد من نداره.هرچی مناسبش خوبه

جی جی حدید قدش 180 ئه معروف ترین مدل دنیاست برو ببین کفشاش همه پاشنه 20 سانت ب بالان اتفاقا کفش پاشنه بلند قد بلندا رو خوشتیپ تر نشون میده 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

جی جی حدید قدش 180 ئه معروف ترین مدل دنیاست برو ببین کفشاش همه پاشنه 20 سانت ب بالان اتفاقا کفش پاشن ...

خب مدله.چی ما به اونا رفته که پاشنه۲۰بپوشیم.من حال نمیکنم زیادی درازن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
میام نی نی سایت دغدغه های قد رو میبینم نمی‌دونم به عدالت خدا شک کنم یا به پیشونی سوختم بگیرم

بابا منم مشکلی ندارم تاپیک قبلیمو ندیدی خوب🥲

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

من۱۶۰ ام کوتاهم ولی خب زشت و عیب نیست اونقدرا

اصلا نیست

چرا زشت باشه

استايل بیشتر مهمه تا قد

یعنی بر اساس قد و فرم بدن لباس مناسب و رنگ مناسب بپوشی

با هر قدی میشه زیبا بود💕

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
درکل خودم میدونم کوتاهم ولی..

کوتاه نیستی

قدت متوسطه

بر اساس همین قدی که داری؛ فرم هیکل و انتخاب رنگ مناسب میتونی خیلی خوب تیپ بزنی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
کدوم ۵ سانت کدوم خوشحالی من اصا مگه قدم گفتم وات دا فاز

اصلا ۱۰ سانت یا ۲۰ یا دو متر باشی

من قدم۱۵۶ فک کردم گفتی ۱۶۲ هسی

قبلا خیلی ب این موضوع فکر میکردم

ی روز پشت پنجره بودم دیدم مردی ۲ متر داشت تا کمر خم شده بود سطل زباله خیابون ازین طرف مرده دیگه ای ک فک کنم ۱۷۰ ام نداش با پورش رفت میوه فروشی

اونوقت دیگ ب این موضوع فک نکردم😅

هـ

مرسی عزیز دلم❤️ درست میگی

🩵🩷

بیشتر ببینید