2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانوم باید قدش جوری باشه که پاشنه بلند هم بپوشه😉

175 ام کفش پاشنه بلند بیشتر از بقیه میپوشم علایق و نظر بقیه اهمیتی نداره 😉

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

متوسطه 

بستگی داره تو چه جایی از دنیا باشه

ولی درکل متوسطه هم توی ایران هم دنیا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
با قد 159ادعای قدبلندی دارم😂😂😂

عه منم ۱۵۹ ام😃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

من اگه ۱۴۰ هم بودم بازم دوس نداشتم کفش پاشنه دار بپوشم

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

175 ام کفش پاشنه بلند بیشتر از بقیه میپوشم علایق و نظر بقیه اهمیتی نداره 😉

منم بالای۱۷۰ام.اما پاشنه۱۰سانتی رخ خوبی برای این قد من نداره.هرچی مناسبش خوبه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
با قد 159ادعای قدبلندی دارم😂😂😂

وای جدی 😂😂😂

من ۱۶۴ هستم همه جا‌میرم‌معذب هستم میگم قدم‌کوتاهه😂😂🙈

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید