2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3803 بازدید | 93 پست
دارم...این یه حقیقته...تلخه...من خودم دلم نمیخواد دوستی داشته باشم بخاطر همین میرم به گوشه اونا اذیت ...

همیشه همه جا با اعتماد ب نفس باش

ضعف هاتو برای هیچ شخصی بیان نکن همه مشکلاتت حل میشه 

زیادی مهربون و بساز و آروم نباش 

غذا ن بی نمکش خوبه ن شورش

اسی جدا شدن یا میخان حدا شن ب مادرت بگو مراعات کنه دهن ب دهنش نذاره بخاطر شما اسیب نزنه بهتون بعد دا ...

در صدد جدا شدنن،نمیتونم ببین اصلا خودم رو قاطی نمی کنم ولی هر روز جنگه خونمون😭😭😭

آخه مامانم نمیخواد حضانت رو قبول کنه که بابام مجبور شه هزینه هامونو بده ولی من میترسیم پیش این بمونیم 

الان هیچی نشده روی حیوانیشو داره نشون میشه وای بعد از طلاق که با هم تویه خونه بمونیم.

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام حرف هیچکس رو تو دنیا قبول نداره فقط حرف حرف خودشه واسه همون ترسناکه از هیشکی حساب نمیبره لازم ...

مردها اکثرا حرف حرف خودشونه

ولی به هر حال تو این شرایط دعوای خونوادگی معمولا تو اطرافیان کسی که اوضاع رو آروم بکنه هست

به ۱۱۰ اینا زنگ نزن.... هیچی کمکت نمی کنن و فقط پدرت باهات بد میشه

حتی اگر شده الکی ولی وانمود کن توی تیم مامانت نیستی و با بابات خوبی

براتون دعا میکنم آرامش برگرده به خونه تون عزیزم 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
الهی بمیرم بچه رو😭😭

خدانکنه 

فقط دعامون کن 

من فقط نگران داداشمم خیلی گناه داره من بزرگم میفهمم این چیزارو ولی میترسم برای داداشم تروما ایجاد شه 

ولی کیه که درک کنه😭💔

حس میکنم تاپیک فیک و سر کاریه ریپورت بزنید

هر طور مایلی فکر کن 

فقط خدا شاهد حال الان منه

درک میکنم کارش خیلی خیلی غلط بوده ب هردلیلی هم بوده باید خشمش رو کنترل میکردب نظرم تو اتاق بمونین تا ...

همیشه همیشه ولی اودین بار بود که داداشم رو اینطوری زد 

اونیکی وقت ها به فوش و تحقیر و توهین اکتفا می کنه..

ماهم فقط نگاش می کنیم هیچ بی احترامی من دوست ندارم بکنم

شوهر من اهلاقاش همینه میدونم بچ هام بزرگن بشن بازم میهاد زورشو ثابت کنه حتی اگر بچ بترسه

خدا کمکتون کنه😢

همیشه همیشه ولی اودین بار بود که داداشم رو اینطوری زد اونیکی وقت ها به فوش و تحقیر و توهین اکتفا می ...

الهی عزیزم 

میفهمم چقدر سخته پدر آدم عین بمب ساعتی باشه ک هر لحظه ممکنه آرامش خونه رو بهم بزنه

خدا خودش کمکتون کنه

عزیزم واقعا ناراحت شدم حالا مادرت کجاست؟

تو راهه میگه کم مونده برسه

ان شاءالله که اتفاق بدی نیفتاده باشه

مردها اکثرا حرف حرف خودشونهولی به هر حال تو این شرایط دعوای خونوادگی معمولا تو اطرافیان کسی که اوضاع ...

اگه مرد واقعا مرد باشه خانواده ش رو به این حال و روز نمیندازه،من طرف هر دوشونم به هر دو احترام میزارم،مامانم خیلی حواسش بهمون هست ولی بابام جاداشته باشه تو خیابون ولمون میکنه😭😭😭😭

الهی عزیزم میفهمم چقدر سخته پدر آدم عین بمب ساعتی باشه ک هر لحظه ممکنه آرامش خونه رو بهم بزنهخدا خود ...

ممنونم عزیزم 🥀

عزیزممم آروم باش ی لیوان آب بده داداشت. هنوزم داره داد و بیداد میکنه؟؟!زنگ بزن به یکی از عموهات بیاد ...

متاسفانه از داداشش دفاع می کنه چون دست کمی از بابام نداره 

اگه مرد واقعا مرد باشه خانواده ش رو به این حال و روز نمیندازه،من طرف هر دوشونم به هر دو احترام میزار ...

مرد که نیستن

نمیخوام توهین بکنم به هر حال پدرت هست

ولی تو این مملکت و با این قوانین گل و بلبل نصف بیشترشون حیوونن

چه پدر

چه برادر

هیچکدوم مرد نیستن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید