2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 93 پست
مامانم خیلی جوونه بابام هم ولی مسخره میکنن فقد بابام مریضی داره...مامانم مشکلات اعصاب...

طبق تاپیک هات احساس تنهایی میکنی ب همین دلیل مهرطلبی و می خوای با بقیه دوست و صمیمی بشی پس میای سفره دل رو باز میکنی و تهش چون اونا کوچیک و ضعیف میبیننت ن تنها باهات دوست نمیشن بلکه باعث میشی مسخره ات هم بکنن 

رو شخصیتت کار کنی ک بگی ب کسی هیچ نیازی ندارم همه چی درست میشه اعتماد ب نفس داشته باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این همون مردایی هستن از اول زن بدبختو با بچه ها تهدید میکنن تا صد سال بعدم همینجورین و فقط بچه هارو ...

آخه  ما که بچه های خودشیم 

از پدر بودن بویی نبرده..

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
خدانکنه قلبم داره میزنه بیرون شوکه شدم

عزیزم🥲 خدا کمکمون کنه

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید
طبق تاپیک هات احساس تنهایی میکنی ب همین دلیل مهرطلبی و می خوای با بقیه دوست و صمیمی بشی پس میای سفره ...

دارم...این یه حقیقته...تلخه...من خودم دلم نمیخواد دوستی داشته باشم بخاطر همین میرم به گوشه اونا اذیتم میکننن

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

هیچ کاری نمی کنن .....اسی به یکی که بابات بهش احترام میذاره و آدم مثبتی هست توی فامیل تون یا اطرافیا ...

بابام حرف هیچکس رو تو دنیا قبول نداره فقط حرف حرف خودشه واسه همون ترسناکه از هیشکی حساب نمیبره لازم باشه مارم از خونه می ندازه بیرون...

من واقعا نمیدونم چیکار کنم

وای خیالم راحت شد فک کردم داداشت و برد

به زور از دستش کشیدمش بردمش تو اتاق درو قفل کردم

داشت می بردتش 

این بچه م جون نداره بیچاره خیلی ترسیدع 😭😭😭😭

ممنونم عزیزم فقط نگرانم بخواد بهمون آسیبی بزنه اون آدمی که من امشب دیدم هر کاری ازش بر میاد..آخه کدو ...

می‌دونم درکت میکنم

اگر تا به حال رفتار خطرناک ازش ندیدی نگران نباش

بسپار به خدا

آخه ما که بچه های خودشیم از پدر بودن بویی نبرده..

درک میکنم کارش خیلی خیلی غلط بوده ب هردلیلی هم بوده باید خشمش رو کنترل میکرد

ب نظرم تو اتاق بمونین تا مادرتون بیاد و فعلاکاملا قضاوت نکنین اگه پدرت مردی نیست ک همیشه در حد جنون عصبی بشه صبر کن دلیل این عصبانیت جنون آمیز رو اول بفهمی 

به زور از دستش کشیدمش بردمش تو اتاق درو قفل کردمداشت می بردتش این بچه م جون نداره بیچاره خیلی ترسیدع ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم حالا مادرت کجاست؟

اینترنت رو خاموش کن اگه یه نفر بهت زنگ زد 😐  زنگ زد بهت که ببینه زنده ای...یعنی تنها نیستی مجازی رو جدی نگیر :))          به فضای مجازی بها ندید غیر واقعیه...به خودتون احساس خوب نبودن و ناکافی بودن ندید ...!  زامبی های مجازی در رستاخیز مجازی را زیاد جدی نگیرید اینها بدترین نسخه های خود را در واقعیت و بهترین نسخه های خود در مجازی هستند که فریب کاری و ریا در ان انتها ندارد موفق باشید:))                            https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بیشتر ببینید