2777
2789
نه والا. همیشه آرزومه یا این تنهایی تموم بشه یا بمیرم . پیر بشم چی؟ الان باز جوونم میتونم دلم داشت م ...

ببین تو اصلا انها نیستی شوهر داری سعی کن زندگیتو درست کنی، تنهایی فرق داره با زندگی تو. تو تنها نیستی زندگیت سرده که از تنهایی خیلی بدتره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
اره من چهل و دو سالمه. دیگه خودم اگه ازدواج میکردم الان مادربزرگ بودم. اصلا دیگه ذهنم نمیکشه خانوادم ...

برای خودت برو سفر و گردش . استخر باشگاه کوه دورهمی دوستانه . عالیه ... 

ازدواج دوست نداشتی؟

برای خودت برو سفر و گردش . استخر باشگاه کوه دورهمی دوستانه . عالیه ... ازدواج دوست نداشتی؟

من اگه دورهمی برو بودم که صدباره شوهر کرده بودم. خودم اخلاقم یکجوری بود با کسی کنار نمی اومدم. 

از اول دو تا خونه داشتیم خرجمم با خودم بوده. سر کار میرفتم. یکی از خونه هارو گرفتمو دیگه تنهایی ادام ...

خوب بازم دم خونوادتون گرم یه جورایی حمایت ماللیتون کردن اجازه اینو بهتون دادن که مستقل زندگی کنید

من اگه دورهمی برو بودم که صدباره شوهر کرده بودم. خودم اخلاقم یکجوری بود با کسی کنار نمی اومدم.

نه عزیزم اینکه پیشنهاد دورهمی دوستانه دادم ربطی به ازدواج نداشت . منظورم اینکه خوش باش با دوستان برو بیا بگو بخند سفر برو کتاب بخونم کلاس برو ساز یاد بگیر و ...

چقدر درکت میکنم اما الان گاهی از خستگی مادرانه دلم میخواد یه روز برگردم به اون روزا و مثل چی بخوابم ...

انگار سر دو راهی هستی. شخصیت ادم شکل گرفته.  ما مردا وقتی شخصیتمون تنهایی شکل بگیره سخت گیر تر هم میشیم حتی برای خودمون