2777
2789
عنوان

من تنها زندگی می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 64 پست

خوش به سعادتت البته ادم یه دوستی هم باید داشته باشه باهاش تفریح بره

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
دختر درونگرا و مستقلی هستی؟ برای آینده برنامه داری و درآمد داری؟تو لحظه زندگی میکنی که نگران گذشته و ...

برنامه که من تا حدودی کارمو کردم. ولی بقیه سوالاتت جوابش اری هست. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط افکار زنها براتون مهمه؟ برو ددی سایت.

باشه ولی طعنه نزن

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

ادامه بده حتما یک دلیلی داشت که این راه رو انتخاب کردیم الان دلیله یادمون رفت.

دقیقا. منم چندین سال تک و تنها زندگی میکردم. هر چند الانم که به اصطلاح متاهلم شوهرم از ماه یک هفته به زور خونه س. همیشه تنهام. بچه هم ندارم. پول دارم ولی چه فایده ؟ پدر و مادرم ندارم که برم پیششون . تنهاترین موجود جهانم 😔😔😔

ادامه بده حتما یک دلیلی داشت که این راه رو انتخاب کردیم الان دلیله یادمون رفت.

من دیگه کارم از کار گذشت الان دوتا بچه دارم 😂😂😂 تنهاییهامو گذروندم دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
دقیقا. منم چندین سال تک و تنها زندگی میکردم. هر چند الانم که به اصطلاح متاهلم شوهرم از ماه یک هفته ب ...

بچه چرا نداری ؟ دوست رفیق ؟

اینجوری که خیلی سخته خب با کسی ازدواج میکردی شغلش جوری باشه خونه بیاد نمیشه تغییر بده 🥲🥲🥲

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
چند سال داری عزیزم؟ طبیعی هست که هر چی سن بالاتر می‌ره آدم میخواد زندگی مستقل خودشو داشته باشه

اره من چهل و دو سالمه. دیگه خودم اگه ازدواج میکردم الان مادربزرگ بودم. اصلا دیگه ذهنم نمیکشه خانوادمو.

از من بهتره وضعت من هنوز باز نکردم اوضاع چه خبره.

نه والا. همیشه آرزومه یا این تنهایی تموم بشه یا بمیرم . پیر بشم چی؟ الان باز جوونم میتونم دلم داشت میترکید یه بیرون برم اونموقع چه کنم؟ 

بگین که چند سالتونه و صفر تا صد هزینه زندگی به عهده خودتونه از اول خواستین که مستقل بشین خونواده کمک ...

از اول دو تا خونه داشتیم خرجمم با خودم بوده. سر کار میرفتم. یکی از خونه هارو گرفتمو دیگه تنهایی ادامه دادم.