2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی اجازه میده افغان ها غیرقانونی وارد ایران بشن؟ دولتحالا فکر کردی دولت جمع میکنه؟

بنظرت با اینا من چیکار کنم خب امروز داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردم از اونور دست تکون میده که چیو داری نگاه میکنی منم فاک بهش نشون دادم اما رفتم توی تراس بهش گفتم اگر ناراحتی گم شو برو توی خونت بعد میگه من ریدم به قیافت منم گفتم برو گم شو سیاه افغانی هر کاری کنی افغانی هستی قد کوتوله سگ سیاه بعد دیگه هرچی دهنم امد گفتم بعد فرار کرد رفت تو اما مادرشوهرم بهش گفت بیا پایین تا بهت بگم اما خیلی بده بازم قراره باهاشون چشم تو چشم بشم

برو یه عالمه مارمولکو و سوسک جم کن از خرابه ها بنداز خونشون 

شبا هم صدای تلویزیونو زیاد کن 

سرو صدا کن اذیت شن

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بنظرت با اینا من چیکار کنم خب امروز داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردم از اونور دست تکون میده که چیو ...

وای خطرناکه دهن به دهنشون نزارید همین طوری میرن ادم میکشن دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
بنظرت با اینا من چیکار کنم خب امروز داشتم از پنجره بیرونو نگاه میکردم از اونور دست تکون میده که چیو ...

هیچ چیز با توهین حل نمیشه 

بهترین کار بی توجهی هست شما مطمئن هستی که مهاجر غیرقانونیه؟ خیلیا تبعیت دارن 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

سعی کنید با کسی دعوا نکنید

ایرانی و خارجی 

بعضیا عقده میشه براشون بعضیا ممکنه انتقام بگیرن

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
بیشتر ببینید
پیش مادر شوهرت به یکی فاک نشون دادی 😐🤣🤣🤣

اره خیلی روی مخم امد خب چندوقت پیش که کلا جشمشون توی خونه من بود شوهرم جلوی پدرشو گفت بهش گفت اما دختراشو جم نکرد اینا هم لخت میان بیرون که شوهر پیدا کنن برای خودشون